MyAppTheme Logo2

Videók, MP3-ak

Dr. Robert O. Young a magyarul is megjelent Ph Csoda könyv szerzője, valamint huzamosabb ideje ionizált lúgos vizet fogyasztó emberek mutatják be az ionizált víz hatását. A jupiter vízionizáló készülékek működését. Ha nemzetközileg elismert orvosok és mikrobiológusok véleményére vagy kiváncsi, miért érdemes ionizált vizet inni, akkor pont neked készült! Teljesen ingyenes, hála az amerikai képviselet nek. Számítógépes animációkkal teszi még látványosabbá a bemutatót. Elkészítettük hozzá a magyar szinkront.

A 2007 augusztusi előadás második része.

Időtartama: 64 perc, mérete:32,55 Mb

Letöltheted innen: >>Ionizált víz 2007 aug előadás II. rész <<

Japán orvosi kutatási eredmények és elért sikerek.
Cukorbetegség, köszvény, vese elégtelenség, rák, vastagbél problémák, elsavasodás, stressz, magas vérnyomás, bőrbetegségek, öregedési folyamatok, áldott álapotban elért eredmények. Részletes és szemléletes bemutató, hogyan értek el eredményeket a japán orvosok és végül milyen álláspontra jutottak az ionizált lúgos víz fogyasztásával kapcsolatban. Sajnos a video felvétel minősége nem kitűnő, de a magyar szinkron, hangstudióban készült és így az kitűnő. Japánban komoly összegeket költöttek a víz kutatására, sajnos Magyarországon ilyen költséges kutatások nem folynak. Ezért különösen értékes a japán kutatási redményekből készült bemutató. Örömmel nyújtom át az elkészült videót!
Hossza: 28 perc.

Ha csak egy fekete dobozt látsz, akkor nincs megfelelő codec telepítve a számítógépedre. Ingyen innen letölthetsz egy jó codec packot (mindenfajta video megjelenítésre alkalmas lesz a géped) http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
Vagy egyszerűen olvasgass tovább honlapomon..

ionizált, lúgos víz Az ionizált vizekről szól ez a felvétel. Hívják még jin-jang víznek klaszterizált víznek, keleten kagen víznek, németországban ezüst víznek. Magyarországon az ionizált ivóvízről még a szakemberek is keveset tudnak, Japánban 50 éve kutatják és milliók (!) isszák. Helyreállítja a test sav-bázis egyensúlyát, kitakarítja a káros gombákat vírusokat a testből. A káros égéstermékeket, nehézfémeket. És ami miatt a Japánok különösen ráharaptak, erőteljesen fokozza a szellemi képességeket legyen az racionális vagy éppen spirituális. Ideje behozni az 50 éves lemaradást. Bárkinek előállítási áron, (100 Ft/l) adok ilyen vizet, hogy az is részesüljön belőle, aki nem tud egy készüléket megvenni. Tehát lássuk részletesen mi mindenre is jó ez a víz:

Időtartama: 52 perc, mérete:25,82 Mb

letöltéséhez kattints ide: >>ionizálz víz előadás<<

Előadás I. rész (hanfgelvétel)

viz Remélem nem rettentenek el a tudományos alapok, de kicsit bele kell mennünk a kémiába, biológiába, hogy megértsük miről is van szó. Tudom, hogy a globális felemelkedésben az ionizált Grander víz, kulcs szerepet tölt be. A világon még szinte senki nem párosította össze ezt a két elemet. Mi kezdtük el. Mindkét összetevő egészen különös mély hatást gyakorol az egészségre. A mostani előadásom két részre bontottam, az első a további új infók a Grander vízről és az ionizált vízről, a második rész pedig az ezoterikus folyamánya ennek. Állítom, hogy a globális felemelkedés két legfontosabb összetevője a vízzel való munka és a lelki gyakorlatok. Erről még sokat fogok írni, de kezdjük az elején:

Tehát íme a 2007 augusztusi előadás első része.

Időtartama: 60 perc, mérete:30 Mb

Letöltheted innen: >>Ionizált víz 2007 aug előadás I. rész <<

Előadás II. rész (hanfgelvétel)

vizMegérkezett a honlapra a legutóbbi előadás második fele. Ez már kifejezetten ezoterikus szemmel közelíti meg az ionizált vizek jelentőségét. Csak ezoterikus szemléletre fogékonyaknak ajánlom. Ennek egyenes ági következménye lett a Fénybenjárók közössége is. Hogyan függ össze a víz és a közösség? Erre is megkapod a választ. A víz lelki fejlődésre, spirituális fejlődésre gyakorolt hatásáról beszélek. A lelki megtisztulásról, amire a lélek principíuma a víz képes. Valódi misztérium az a kapcsolat ami a lélek és a víz között van. Nem véletlen a víz vallásos szentsége oly sok vallásban és a mi racionális tudósaink sem állítanak kevesebbet, mint hogy a földi élet teljessége a vízből a vízben született meg. A víz valóban az élet vize, ideje hogy téged is felébresszen!

Tehát íme a 2007 augusztusi előadás második része.

Időtartama: 64 perc, mérete:32,55 Mb

Letöltheted innen: >>Ionizált víz 2007 aug előadás II. rész <<

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.