MyAppTheme Logo2

Magyar vásárlói vélemények, fogyasztói tapasztalatok

Epebántalmak, emésztési problémák..

Terhességem előtt komolyabb problémáim szerencsére nem voltak. A terhesség alatt egyszer óriási fájdalom nyíllalt a jobb oldalamba. Nagyon megijedtem, nem tudtam mi a probléma. Az orvosokban sok bizodalmam nincsen, ezért hozzájuk még véletlenül sem fordultam. Szerencsére a terhességem alatt többet nem jelentkezett a fájdalom. 2007. januárjában megszületett a kisfiam.

Ezután egyre sűrűbben jelentkezett a fájdalom. Utána olvastam, “kivizsgáltam” magam, és teljes bizonyossággal arra jutottam, hogy epekövem (vagy epehomok) van. Éjszakánként 2-3 órát töltöttem fájdalommal, esetleg homeopátiás bogyót hívtam segítségül (ami nagyjából segített is). A dolog hihetetlenül kezdett zavarni, mert egy év alatt már ott tartottam, hogy egy kiskanálnyi káposztától, egy olajosabb ételtől éjszaka órákig szenvedtem.

Idén májusban vásároltuk a vízionizáló berendezésünket, de nem gondoltam, hogy ezen a problémámon fog legelőször segíteni. Elkezdtem fogyasztani az ionizált vizet. Amióta iszom ilyen problémáim nincsenek, kivéve két hetet:

Június közepén elmentünk két hétre nyaralni, és láss csodát az éjszakai fájdalom újra jelentkezett. Persze akkor nem az ionizált vizet ittam, így engem teljesen meggyőzőtt a helyzet arról, hogy a víz oldotta meg a prolémámat. A nyaralás elteltével az vigasztalt, hogy ha már olyan szép helyen nem is élhetek, ahol nyaraltunk, de jövünk haza a jó kis berendezésünkhöz, és ihatom újra ezt a csodatevő “életvizet”. Júliusban és augusztusban, a mai napig nem volt egyetlen fájdalmas éjszakám sem. Mivel zöldségimádó vagyok, így természetesen már kipróbáltam a zöldségek milyen hatással vannak rám. Egy nagy tál kelkáposztafőzelék után is minden rendben van éjszaka!!! Nagyon örülök neki, és remélem, hogy más panaszunkkal kapcsolatosan is beszámolhatok javulásról. Köszönöm, hogy hozzánk is eljuthatott a berendezés, nagyon elégedettek vagyunk vele.

Köszönettel:
Szepesi Mónika

Cukorbetegség, fogyás, vérkép, koleszterinszint, puffadás..

Azt tapasztaltam hogy két terület van ahol 1-2 nap alatt megmutatkoznak az eredmények! A cukorbetegség az egyik és a puffadtság és savproblémák a másik terület .

  • Barátom cukorbeteg! 4x oltja magát naponta. Első nap érezte már mennyire levitte a cukrát a víz és egész nap ennie kellet. Azóta azt tapasztalta hogy a cukorszintje nagyon stabil 4-6 közötti. Sokkal erősebb, másfél óra séta sem fárasztja ki míg eddig 15 perc is sok volt. A diétát sokkal szabadabban tarthatja. Jókat eszik, míg eddig nagyon oda kellett figyelnie. Tegnap volt laborban. Az orvos azt mondta neki hogy, ha nem tudná hogy cukorbeteg akkor nem hinné el hogy az, a vérkép alapján. Erősen érdekelte milyen diétát tart hogy ennyire jó.
  • Anyósom kb. 2 hét után mondta hogy több mint 1 hete nem vett be savlekötőt, mert nem fáj a hasa.
  • Apu (69 éves) vannak szív problémái és reumatikus panaszai. Három hét vízfogyasztás után volt laborban és neki is nagyon jó volt a vérképe. Csupán a májfunkció mutat mérgeket. Kérdezték mennyit iszik de ő semennyit nem szokott. ( alkoholt) 3 hónap múlva megint mennie kell. Addigra az is tutira jó lesz!
  • Egy másik barátom 40 nap alatt több mint 4 kilót fogyott apu 3 kg-ot.
  • Többen mesélték hogy a puffadtság érzete már másnap teljesen elmúlt.
  • Reggelente nem fájnak a térdeim, nem olyan vastagon fehér a nyelvem. Nem olyan zsíros a homlokom.
  • Szervezetem méregtelenedését azon is észreveszem hogy néha bizony sietősebb az illemhely látogatása. Nem rendszeresen de 50 nap alatt vagy 6-8x megesett.
  • Egy hölgynek makacs hüvely gombái voltak de kb. 3 hét után attól is megszabadult.
  • Minden személy érzékeli hogy a víz sokkal lágyabb és finomabb. Oltja a szomjat és bársonyos érzetű.
  • Szívesen osztom meg tapasztalatomat és mesélem el a csodálatos eredményeket.

pár héttel később… “szerk.”

Újabb személy volt labor vizsgálaton. Így már három labor eredmény lett látványosan sokkal jobb mint előző alkalommal. Az a hölgy aki most mondta hogy volt laborban, azt mesélte mennyire csodálkozott a kezelőorvos a látottakon. (Imi barátomnak : Az orvos azt mondta hogy, ha nem tudná hogy cukorbeteg akkor nem hinné el hogy az, a vérkép alapján)
Mindhárom esetben csökkent a Koleszterin, vércukor, és főleg a húgysav. A húgysav mindhárom esetben a legradikálisabban.

Tisztelettel Papp Antal

* * * * *

Szellemi és fizikai teljesítmény, növekvő teherbírás….

Ketten a feleségemmel használjuk a vízionizátort. Tulajdonképpen mi egészségmegőrzés céljából vásároltuk a vízionizátort elsősorban, de mivel agykontrollos vagyok 95-óta az az elvárásom is volt a vízzel kapcsolatban, hogy az agykontrollban alkalmazott gyakorlatokat
könnyebbé tegye /pontosabb vizualizálás, rendszeresség, mélyebb szint elérése stb./.

Kezdetekben, az első 1-2 hétben mindkettőnknek fájt a feje, mint amikor az ember nem eszik,
pedig ugye ettünk, ez érdekes volt. Sportolunk is rendszeresen és ott nagyon érezni a víz hatását, egyszerűen jobban bírjuk a futást és a training-et.

Nem utolsósorban a szellemi teljesítőképességem is megnőtt, tervezőmérnökként dolgozom és minden nap erős szellemi megterhelésnek vagyok kitéve, aki tudja milyen szellemileg kifáradni az tudja, hogy nem alevegőbe beszélek, itt is segít a víz szellemileg fitteb vagyok gyorsabban oldok meg problémákat.

Egyenlőre ennyi tapasztalatunk van 3 hónap ionizált víz fogyasztása után.
Szerintem a mélyebb szellemi lelki pozitív hatásoknak több idő kell.

Üdv: Mészáros Tamás

* * * * *

tökéletes Innerlight-tal , méregtelenítés, gazdaságosság…

Kedves Zsolt,

A vízionizátor nagyszerűen működik, 5000-nél tart az első szűrő számlálója. Mi a Super Greens-szel isszuk a feleségemmel napi 3-4 litert fejenként. 10 hét alatt 10 kg-ot fogytam, pedig nem éreztem magam túlsúlyosnak és nem is ez volt a célom. Sokkal vitálisabb vagyok fizikailag és mentálisan egyaránt. Mindenkinek szívből ajánlom és ajánlottam a gépet (és a Super Greens-t). Mi literenként 12 csepp Prime Ph-t csepegtetünk az amúgy is lúgos “Neptune” vízbe, mert az a lúgosítás mellett segíti felszívódni a zöldségkolloidokat is. Régen napi max 1,5 liter volt a folyadékbevitel, a neptune vízből van hogy 5 litert iszom naponta! 83 helyett 73 kg vagyok és azt hiszem ez nem (csak) a zsírlerakódás, hanem a felhalmozódott méreganyag távozásának eredménye. Eltűnt a fejbőrömről a 10 éve gyulladást okozó gombásodás. Mi nem fokozatosan, hanem radikálisan (ilyen vagyok :)) álltunk át a lúgos vízre az akkor 20 hónapos kislányomat is beleértve, azóta csak ezt isszuk. Őszintén örülök, h nem gondolkoztam megvenni a gépet. Ha pl. Füredi lúgost innék, amit árulok az üzletben, kiszámoltam, hogy (nagykeráron is 120 Ft/l) két szűrő elhasználása után megtérül a gép ára! Nem beszélve a rengeteg PET palackról, amit elhasználnék…

Sok sikert a további értékesítésekhez, köszönöm a lehetőséget,

Üdvözlettel, Dobos Gábor

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.