MyAppTheme Logo2

Szűrőkészlet EHM-929 vízionizátorhoz (2db)

2db szűrőből álló szett amelyek összesen 4 szűrőrétegből álló vízszűrő rendszert alkotnak.

 1. Poly-propylen gyapot szűrő: Hatákonyan távolítja el a vízből az iszap, homok, rozsda, leváló vízkődarabok és más nagyobb szemcseméretű szennyeződéseket. Ezek a szennyeződések az elsődleges okozói a nem megfelelő vízminőség okozta károkért a vízionizátorokban, amelyeknek a mennyisége ha ideiglenesen megnő pl. a csővezetékek tisztításakor, akár néhány perc alatt is súlyos károkat okozhatnak, és csak drága szervízköltségen javíthatóak, ezért a készülékek megóvása ezektől a szennyeződésektől elsődleges fontosságú.
 2. KDF szűrő: eltávolítja a hidrogén-szulfidot, növényvédő szereket. Csökkenti a nehézfém-koncentrációt. Megakadályozza a baktériumok fejlődését.
 3. Aktív szénszűrő: Eltávolítja a klórt és a klórszármazékokat, a kellemetlen ízt vagy szagot adó szerves szennyeződéseket, kisebb mechanikai szennyező anyagokat.
 4. Préselt rost szénszűrő: A vegyianyagok széles skáláját tudja megkötni, úgymint kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat, az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot is.

Mi is az a KDF? Az angol Kinetic Degradation Fluxion [Kinetikai (mozgási) degradációs (lebontás, szétbontás kémiában) folyamat] rövidítése. Ez a KDF egy nagyon nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, melynek működése azon az alapvető kémiai folyamaton alapszik, amit redox (redukció-oxidáció) folyamatnak hívunk. Kémiai értelemben az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. Ezen formula segítségével a klórt és a nehézfémeket távolítják el a vízből. A KDF réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez a vegyi eljárás enyhén antibakteriális, alga- és gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást. Azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt.

Előszűrő EHM és Chanson vízionizátor készülékekhez

3 szűrőrétegből álló előszűrő, amely csatlakoztatható bármilyen 3/8” befolyó csövű vízionizátor készülékhez, mint pl. az EHM és a Chanson vízionizátorok. A három vízszűrő patron:

 1. Poly-propylen gyapot szűrő: Hatákonyan távolítja el a vízből az iszap, homok, rozsda, leváló vízkődarabok és más nagyobb szemcseméretű szennyeződéseket. Ezek a szennyeződések az elsődleges okozói a nem megfelelő vízminőség okozta károkért a vízionizátorokban, amelyeknek a mennyisége ha ideiglenesen megnő pl. a csővezetékek tisztításakor, akár néhány perc alatt is súlyos károkat okozhatnak, és csak drága szervízköltségen javíthatóak, ezért a készülékek megóvása ezektől a szennyeződésektől elsődleges fontosságú. A szűrőbetét élettartama általában kb 6 hónap
 2. Aktív szénszűrő: Eltávolítja a klórt és a klórszármazékokat, a kellemetlen ízt vagy szagot adó szerves szennyeződéseket, kisebb mechanikai szennyező anyagokat. A szűrőbetét élettartama általában kb 12 hónap
 3. Préselt rost szénszűrő: A vegyianyagok széles skáláját tudja megkötni, úgymint kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat, az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot is. A szűrőbetét élettartama általában kb 18 hónap

* A szűrők élettartama a használattól és a vízminőségtől függően akár +- 3 hónapot is eltérhet

Share/Bookmark

NEXUS készülékek biostone vízszűrője

Kevesen tudják, hogy a Jupiter ionizátorok, mindamellett, hogy egy oxigénben gazdag, sokszoros hidratáló képességgel rendelkező lúgos vizet adnak, egyben az egyik legmodernebb, nagyhatékonyságú vízszűrővel is rendelkeznek. Nem csak lúgos vizet, hanem valóban tiszta vizet adnak. Erről szól részleteiben ez a cikk.

A NEXUS készülékek biostone vízszűrői.

A vízionizátor készülékek lelkét, a titán-platina elektródákat tartalmazó ionizáló kamrát a Jupiter Science legkorszerűbb gyárában, Japán készítik. Fejlesztő részlegük az 1980-as évektől egy 20 főből álló, egyetemi doktori végzettséggel rendelkező, mérnök kutató csoportot alkalmaz, hogy készülékeik a még a legmodernebb japán technológiák között is az első legyen. Ennek a kutató, fejlesző munkának az eredményei az új biostone szűrők.

 • A szűrő mindenfajta nehézfémet eltávolít a vízből. >>A Szöuli Egészségügyi Minisztérium jelentését itt találod.<<
 • Az aktív szén szűrő természetes, pálmafa rostokból készült faszén.
 • A kerámia “biostone” összetevőt Koreában termelik.
 • A szűrőben lévő természetes korall kálcium nemcsak segíti az ionizációt, hogy változó összetételű befolyó víz esetén is azonos minőségű ionizált vizet adjon, de javítja is a víz izét.

A csodálatos turmalin

A szűrőnek a legkülönlegesebb része mégis talán a benne lévő turmalin kristály. Eddig valószínűleg csak drágakövekről szóló könyvekben találkoztál vele.

A turmalin egyre több egyetemi kutató és fejlesztő központ figyelmét felkeltette. Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetéből adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.

Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét (Niwa Institute for Immunology, Japan. Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).

1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték. Minden kis darabka elekrodaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is működtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat.

Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek, 0,06mA elektromosságot termelnek. Ez egészen különleges egy természetes kristálytól. Áramot termel.

A biostone szűrőben lévő turmalin, mint egy bio “szupertöltő”, ionizálja, lúgosítja a vizet. E mellet csökkenti a klaszterméretét, ezzel mélyebben hidratálja bőrét és szervezetét. Mindezt teljesen természetes úton. Sokkal többről van itt szó, mint egyszerű vízszűrés. A vize egy különleges kristályenergiával dúsul.

A kutatások igazolták, hogy a turmalin jótékonyan aktiválja a növények és az állatok anyagcseréjét. A víz viszkozitása 10% nő a turmalin hatására. A víz még vizesebb lesz :)

A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak ( rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel amivel a víz rendelkezik. A turmalin az elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

A turmalin mély infra sugárzásának ( FIR ) három fontos tulajdonsága

1. Sugárzás

Akár csak a napfény közvetlenül éri el testünket. Pont úgy ahogy a napfény sugarai közvetlenül érik el a földfelszínt.

2. Mélyre hatolás

A mély infra sugarak, a test mély rétegeibe is behatolnak, és regeneráló belső melegséget adnak az élő szöveteknek. Növelve a molekulák rezgésszámát.

3. A rezonancia felszívódása

A testünkben lévő víz, enzimek, fehérjék, zsírok molekuláinak belső rezgése megegyezik a turmalin FIR rezgésével. Ezért ezek az összetevők képesek ezt a rezgést elnyelni, magukba szívni.

Összegezve: A turmalin mély infra sugárzása, a Jupiter ionizátorok vizét egészen különleges tulajdonságokkal ruházza fel. Még egészségesebb lesz a víz a kristály energiáitól. A víz rezgései egészen a molekulák szintjéig elhatnak és energiát adnak.

Milyen sűrűn kell a szűrőket cserélni?

A szűrőket átlagosan kb évente kell cserélni. A gyári érték 3500 liter ami napi 10 liternél kb 1 év, de a tapasztalatunk, hogy Magyarországon sokkal meszesebb a víz mint japánban ezért gyakoribb szűrőcserére szükség lehet. Pontos adatot nem lehet megadni, mert ez függ az önnél lévő víz minőségétől, és természetesen a felhasznált víz mennyiségétől.

A készülékekben lévő mikroszámítógép érzékeli a víz szennyezetségét és jelzi, milyen állapotban van a szűrő. Így ön pontosan tudni fogja, mennyire vannak elhasználódva a szűrők és mikor kell cserélni. A melody egy digitális kijelzőn mutatja a szűrők állapotát a kijelzőn. A készülékek vásárláskor tartalmaznak egy 0,1 mikronos szűrőt!

 

Share/Bookmark

Biocera Ion Spray

 

A Biocera Ion Spray -nek két része van, az alsó az ezüsthab. Szerkezetének köszönhetően 6000-szer nagyobb felületen érintkezik a vízzel mintha tömör lenne. Ezáltal bőséges mennyiségű nanoezüst részecske oldódik a vízbe. A felső részében találhatóak a turmalin kristályból készült kerámia labdák. Hidratáló hatásuk mellett (mivel ugye sokkal könyebben jut a víz az emberi szervezetbe és hatékonyabban fejti ki hatását) az ezüst antibakteriális hatása is erősebb, gyorsabb lesz. A Biocera Ion Spray egy ezüstkolloid-turmalin-víz hármast egyesítő eszköz, amit bármikor, bárhol használhat! Az ezüstkolloidnak csak antibakteriális hatása van, ezenfelül minden szinten ártalmatlan az emberi szervezetre. A turmalinos kerámiagolyók által ionizált víz nemcsak könnyebben szívódik fel a bőrön, ezáltal tiszta, természetes hordozóanyaga az ezüskolloid részecskéknek, de a szervezetbe jutva könnyebben jut át a sejtflakon az ionizált víz, így hidratáló hatása többszöröse a normál csapvíznek. Az ionizált víz intenzív antioxidáns hatású, azaz segíti a sejtek regenerálódását, lassítja öregedésüket, megköti a sejtek öregedését segítő szabadgyököket a szervezetbe. A spray nem tartalmaz hajtógázt.

 

A spray-be csak vizet kell tölteni és az ezüstkolloid és a turmalin kerámiák átalakítják a vizet. Akár 600-szor is újratölthető így 2-3 évig is használható.

 

 • Antibakteriális hatás az életünk különböző területein. Fertőtlenítheti a fogkeféjét és egyéb fürdőszobai eszközeit. Használja a konyhában a vágódeszka vagy az evőeszközök fertőtlenítésére, de biztonságosan és egyszerűen tisztíthatja a gyermekek játékait is!
 • Hidratáló és kozmetika eszköz. Bőrre fújva tisztítja és hidratálja a bőrt. Eltávolítja a kellemetlen testszagot okozó baktériumokat.
 • Óvja egészségét. Ideális kisebb horzsolások, vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére; napégés, rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére, nyugtatja a bőrt; ekcéma, herpesz és más bőrirritációval járő bőrbetegségek kiegészítő kezelésére; Szájba fújva csökkenti a kellemetlen szájszgot, a torokgyulladás vagy influenza szerű megbetegedések tüneteit; Intim higiéniai eszközként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távoltartja a fertőzéseket; használhatja kisállatok fogainak tisztítására is.

 

Turmalin golyók Turmalin kristályokból készült anyag, gyengén lúgos ionizált vizzé alakítja a sima csapvizet, növelve a hidratáló képességét!

Ezüsthab 6000szer nagyobb kiterjedésü felület, köszönhető szivacs állagának, az ezüst így bőségesen oldódik a vízzel.

 

 

 • Fertőtlenítheti gyermekei játékait, csak permetezzen rá naponta egyszer.
 • A ruhákat is érdemes befújni vele.
 • Használható a konyhában például sütés / főzés után. Csak permetezzük a vágódeszkákra, villákra vagy akár a konyharuhákra.
 • A fogkefét se hagyjuk ki, de az egész fürdőt, minden felületével lefújhatunk!
 • Akár a gépjárműveink hűtővízébe vagy a klímába is fújhatunk hetente egy – két alkalommal.
 • A hűtő belsejét is érdemes hetente egy-két alkalommal bepermetezni!
 • A házi kedvencek nem szeretnek fogat mosni, de ők is megérdemlik, hogy legalább naponta egy kis tisztogatást kapjanak. Csak permetezzük a szájukba, a fogaikra a Biocera Ionizált vizet.
 • Eltünteti a kellemetlen szájszagot reggelente, csak fújuk be a szánkat, fogainkat este lefekvés előtt. Ez mellett még fertőtlenítjük is szájunkat.
 • Sportolóknak erősen ajánlott a lábfejek, cipők permetezése naponta kétszer: egyszer reggel, egyszer este.
 • Ideális kisebb horzsolások vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére,
 • Napégés vagy rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére,
 • Nyugtatatja a bőrt: ekcéma, herpesz és már bőrirritációval járó bőrbetegségek kiegészítő kezelésére.
 • Csökkenti a torokgyulladás vagy influenzaszerű megbetegedések tüneteit.
 • Intim higiénia eszközeként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távol tartja a fertőzéseket!
 • Természetes hidratálóként használva is csodás hatást biztosít! A víznek nincs szüksége vivő anyagra mint általában a hidratáló krémeknél! Így tényleg csak a víz kerül a szervezetébe, semmilyen káros mellékanyag!

 

Öntsünk tiszta vízet a spray tartályába, majd jól rázzuk össze. Ajánlatos ásványvizet vagy tisztított vizet használni!

how_to_use_s1.jpg how_to_use_s2.jpg how_to_use_s3.jpg how_to_use_s4.jpg how_to_use_s5.jpg

 

1) Csavarja le a tetejét
2) Öntsön bele vizet!
3) Csavarja vissza a tetejét!
4) Rázza jól össze!
5) Használatra kész!

 

 

Az ezüstkolloid és hatása:

Az ezüst antibakteriális hatása régóta ismert. Gyakran ezüstmegoldásként ismert anyag vagy eljárás nagyon népszerű .Az ezüstkolloid az egyik legáltalánosabb antibakteriális hatású anyag, amely előírás szerinti használat esetén mentes minden mellékhatástól. Az egysejtű élőlényeknél fejlettebb élő szervezetekre egyátalán nem veszélyes.
Az ezüstkolloid vagy ezüstoldat nanotechnológiai eljárás során készül. Az ezüstkolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket. Ugyanakkor a vastagbélben található bélflórában nem tesz kárt, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.
A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani. Külsőleg alkalmazva használható: Pattanások, szemölcsök, herpesz, ótvar, skarlát, sok esetben a bőrrák kezelésében is nagyon hatékony, szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések, égés, fagyás, napégés Belsőleg alkalmazva használható: Szénanátha, allergia, tüdőgyulladás, megfázás, influenza, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi, orrüregi megbetegedések, vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás, gyomorfekély, lyme-kór, szifilisz, cukorbetegség Egyéb felhasználási területei: Horzsolásra, nyílt sebre, ekcémára, szúnyogcsípésre, illetve bármilyen gombás fertőzés esetén, például: körömágyi gomba, lábgomba, hüvelygomba

A Turmalin golyók és hatásuk:

A vízben a vízmolekulák csoportokat alkotnak egymáshoz tapadva. Egy ilyen csoportot nevezünk klaszternek, és átlagosan 12-18 molekulából is álhat. A sejtmembránon való átjutáshoz azonban hexagonális szerkezet szükséges (amikor 6 vízmolekula alkot egy klasztert), és bár a szervezet elvégzi az átalakítást magától is de idő és energiaigányes.
A turmalin labdácskák vízzel érintkezve azonnal ionizálják a vizet. Az ionizáció során a víz klaszterszerkezete újrastruktúrálódik, jóval kisebb klaszterek jönnek létre, így a víz hidratáló képessége sokszorosára nő! A Biocera nagyon büszke arra, hogy a spray-ben felhasznált turmalin kerámia golyók hatását számos nemzetközi tanusítvány igazolja. Az Egyesült államokban található NSF (Nemzeti Tudományos Alapítvány) a világon elsőként a Biocera turmalin kerámialabdák hatásosságát ismerték el.

Tanúsítványok:

 

tanusitvanyok2.jpg

tanusitvanyok2.jpg

Profi-Magnet Vízkőmentesítő

Előnyei:

 • megakadályozza a vízkőképződést, és a meglévő vízkőréteget fokozatosan megbontja
 • energiát nem igényel
 • vegyszeres kezelés nem szükséges
 • gyorsan szerszám nélkül felszerelhető
 • karbantartást nem igényel
 • épületen belül – kívül egyaránt alkalmazható, akár víz alatt is
 • a víz íze, minősége nem változik meg,
 • 10 év működési garancia

A különleges technológiával gyártott ritkaföldfém, NdFeB neodímium a jelenleg létező legerősebb mágnes. A korábban ismert mágnesek teljesítményének, élettartamának többszörösével rendelkezik.

Működése:

A mágnesek polarizálják és ionizálják az átáramló vizet és a benne levő oldott ásványi anyagokat. Ennek hatására a kalcit (vízkő, CaCO3) helyett vele azonos vegyjelű, de eltérő kristályszerkezetű aragonit képződik a mészkiválás során. A mágneses vízkezelés által a víz keménységét meghatározó oldott mészkő ezzel a kristály- képződéssel kiválik a vízből, méghozzá nagyon apró, korong alakú, kerek kristályok (Aragonit-kristály) formájában, amelyek a vízzel együtt könnyen leöblíthetők, és nem tudnak megtapadni a tartályok felületén vagy a szövetekben. Ez a kicsapódás általi mészkő-elvonás a víz keménységének hatékony változtatásához, “lágyításához” vezet. A mágnesesen kezelt víz oldó ereje (tisztító hatása) nagymértékben megnő.

További haszon:

A már kialakult kalcitlerakódások fokozatosan átalakulnak, porózussá válnak és lemorzsolódnak, majd egy vékony védőfilmréteg kivételével eltávoznak a teljes vízvezeték rendszerből. A folyamat sebessége függ az átfolyó víz keménységétől, ezért előfordulhat, hogy csak néhány hét után válik szemmel is láthatóvá.

 • kevesebb energia költség (hőcserélők, fűtőszálak)
 • kevesebb tisztítás (vízcsapokon, zuhanyzórózsán és más háztartási készülékeken kevesebb és könnyedén eltávolítható lerakódás jelentkezik.)
 • kevesebb mosószer (vízkőoldó, mosogatószer, adalékok…)
 • tiszta csőrendszer és berendezések (mosógép, mosogatógép…)
 • a vízcsapokon, zuhanyzórózsán és más háztartási készülékeken kevesebb és könnyedén eltávolítható rakódás jelentkezik.
 • a vízmelegítő berendezések (kávéfőző, mosógép, bojler, mosogatógép, stb.) élettartama megnő , fűtőszálaik megtisztulnak, teljesítményük, megnő, energiafogyasztásuk csökken.
 • a mosó- ill. mosogatógép tisztító képessége, hatékonysága megnő.
 • felhasznált mosószer, tisztítószer, észrevehetően csökken.

A mágnesesen kezelt víz élettani hatásai:

 • Elősegíti az emésztést, emésztő szerveinkben (vese, epe, stb.) meggátolja, illetve késlelteti a lerakódásokat (epekő, vesekő)
 • Nyugtató hatású az idegrendszerre
 • Reumatikus megbetegedéseket részben tünetmentesíti, illetve az ilyen jellegű megbetegedéseket megelőzi
 • Kezelt víz fogyasztása esetén nem képződik kalcit
 • az érzékeny bőrűeknél fürdés után jelentkező bőrpír, allergiás tünetek csökkennek, sok esetben megszűnnek.
 • az élőlények (ember, állat és növények) egészséges életműködését, növekedését az így kezelt víz nagymértékben elősegíti.
 • Állattenyésztő telepeken tapasztalták a hím állatok nemi teljesítő képességének egészséges fokozódását, testi funkcióik javulását, a betegségekkel szembeni nagyobb ellenálló képességet.

Mezőgazdaság-Kertészet:

A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy a kezelt vízzel öntözött növények gyorsabban, nagyobbra fejlődnek, virágjuk ill. termésük nagyobb, szebb betegségekkel szemben ellenállóbbak.

 • A kezelt víz jobban oldja , vonzza a nitrogén molekulákat. (Eső víz hatás)
 • A hálózati vízhez viszonyítva 3-4szer finomabb cseppek keletkeznek.     (Pl: a leveleken nem marad lepedék)
 • A gyökérzet rugalmasabb lesz és hamarabb veszi át a tápanyagot.

Szerelése:

Kizárólag nem mágnesezhető csővezetékre (műanyag, réz, alumínium, flexibilis bekötőcsövek, gumicsövek) javasoljuk a felszerelést!

A 2db mágnest párhuzamosan, pontosan egymással szembe helyezze a vízvezetékre, és a kábelkötegelő szalagokkal rögzítse. 2″ belső átmérőig, és 50m3/hónap vízfogyasztásig, egy egység (2db) elegendő. Nagyobb csőátmérő, nagyobb vízmennyiség, extrém PH érték (18PH<) vagy 15dH vízkeménység felett több egységet szereljünk. A csapok kifolyóit, és a zuhanyfejet gyakrabban tisztítsuk ki , mert a feloldott vízkő dugulást okozhat.

 

Figyelem nagyon erős mágnes!  Ne adja gyerek kezébe! Óvatosan kezelje a mágneseket, ne engedje egymáshoz csapódni!  Tartsa távol pacemakertől, számítógéptől, televíziótól, műszerektől, mágneses adathordozóktól!

AOK-404 EXTRA vízionizátor készülékhez szűrő készlet

1, Ultrafiltration Membrane: Eltávolítja a vírusokat és baktériumokat és a  0.01μm -nál nagyobb szennyeződéseket
2,
 • Szénszűrő: Kellemetlen szagot, ízt adó részecskéket, szerves maradványokat
 • KDF szűrő: Csökkenti a nehézfém-koncentrációt. Megakadályozza a baktériumok fejlődését eltávolítja a hidrogén-szulfidot, növényvédő szereket.
 • Calcium sulfite: Eltávolítja a klórt
3, Préselt, aktivált szénszűrő: javítja a víz ízét és illatát a klór, oldószerek, aromás szénhídrógének, fenolok és egyéb szerves vegyületek eltávolításával.
4, 5,
 • Infravörös energia kristályok (FIR Energy Beads): energetizálja a vizet, csökkenti a cluster mérete
 • Ásványianyag gömbök, magnézium: Lúgosítja a vizet, csökkenti az ORP értéke
 • Activált Aluminium: Eltávolítja a fluor és fluorid származékokat.

Hogyan ionizál?

Az ionizálást egy többféle kerámia gömböket és tiszta magnéziumot tartalmazó szűrőegység végzi, mely képes a gömbökből kibocsájtott infravörös sugárzással a nagyobb 16-20 molekulából álló vízmolekula csoportokat kisebbekké (4-8 molekula) bontani.

Az infravörös fény tovább fokozza a vízmolekulák rezgését, és ez okozza a molekulacsoportosulások leválását. A kristályok által szolgáltatott energiával a víz OH- és H+ ionokra bomlik, amelyből az OH- ionok a magnézioummal kötésben maradnak és a szabad hidrogénionok hidrogén molekulákká álnak össze amelyekből  Hydrogenase enzim segítségével aktív hidrogén jön létre.Mindezek együttesen a víz lúgosságát és antioxidáns értékét (negatív ORP érték) eredményezik vagyis az ionizált-lúgos vizet.

 

Alkapod Szűrőbetét

Csere szűrőbetét az Alkapod vízionizátorhoz.

 • a szűrők élettartama: 800 liter (napi 2-3 liter esetén kb 12 hónap)
 • 13 fajta áványi anyag: turmalin, zeolit, maifashni kő, FIR kerámia, muyu jade, nano ezüstpor, kaolin stb.
 • tudományosan igazolt, hogy külső anyag hozzáadása nélkül képes kitűnő ionizált vizet előállítani, szerkezetének átalakításával

EHM-929 vízionizátor és víztisztító készülék

Az egyik legnagyobb teljesítményű készülék a piacon! 8db extra méretű nano platina bevonatú titánium elektróda, beépített 4 szűrési szinttel rendelkező előszűrő, vízmelegítő funkció a legmagasabb igényeket is kielégíti.A fogyasztásra javasolt 9.1-9.5 pH értékű vizet, akár 4, 4.5 liter/perc átfolyási sebességgel biztosítja.
 • 8db 15cm x 9cm méretű elektróda (a teljes ionizáló felülett több, mint 1600cm2)
 • 2.5 – 11.2 pH érték, 550mv – -850mv ORP  érték
 • 2db, összesen 4 rétegű szűrő (PP gyapot + KDF + ezüsttel impregnált aktív szén szűrő + préselt rost szénszűrő). “normál” városi víznél nem szükséges előszűrő
 • 3.8” super nagy kijelző, amely mutatja az aktuálisan mért pH, ORP, hőmérséklet, átfolyási sebesség adatokat, a szűrők élettartamát, a kiválasztott fokozatot
 • Vízmelegítő funkció; A beépített fűtőszálakkal 32-50 fokra melegíti a vizet az átfolyási sebességtől függően
 • Korszerű érintőgombos kezelőfelület
 • Karc és cseppálló bevonat
 • Öntisztító funkció
 • A beépített számítógép automatikusan érzékeli a víz keménységét, és hozzáhangolja a teljesítményt
 • Kis fogyasztású, modern SMPS tápegység túlmelegedés érzékelővel, és folyamatos működés funkcióval

A szűrőkről:

2db szűrőből álló szett amelyek összesen 4 szűrőrétegből álló vízszűrő rendszert alkotnak.

 1. Poly-propylen gyapot szűrő: Hatákonyan távolítja el a vízből az iszap, homok, rozsda, leváló vízkődarabok és más nagyobb szemcseméretű szennyeződéseket. Ezek a szennyeződések az elsődleges okozói a nem megfelelő vízminőség okozta károkért a vízionizátorokban, amelyeknek a mennyisége ha ideiglenesen megnő pl. a csővezetékek tisztításakor, akár néhány perc alatt is súlyos károkat okozhatnak, és csak drága szervízköltségen javíthatóak, ezért a készülékek megóvása ezektől a szennyeződésektől elsődleges fontosságú.
 2. KDF szűrő: eltávolítja a hidrogén-szulfidot, növényvédő szereket. Csökkenti a nehézfém-koncentrációt. Megakadályozza a baktériumok fejlődését.
 3. Aktív szénszűrő: Eltávolítja a klórt és a klórszármazékokat, a kellemetlen ízt vagy szagot adó szerves szennyeződéseket, kisebb mechanikai szennyező anyagokat.
 4. Préselt rost szénszűrő: A vegyianyagok széles skáláját tudja megkötni, úgymint kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat, az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot is.

 

Mi is az a KDF? Az angol Kinetic Degradation Fluxion [Kinetikai (mozgási) degradációs (lebontás, szétbontás kémiában) folyamat] rövidítése. Ez a KDF egy nagyon nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, melynek működése azon az alapvető kémiai folyamaton alapszik, amit redox (redukció-oxidáció) folyamatnak hívunk. Kémiai értelemben az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. Ezen formula segítségével a klórt és a nehézfémeket távolítják el a vízből. A KDF réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez a vegyi eljárás enyhén antibakteriális, alga- és gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást. Azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt.

EHM-919 vízionizátor és víztisztító készülék

Minden EHM vízionizátorhoz egy 23.368 Ft értékű Profi-Magnet vízkőmentesítőt adunk ajándékba!

Ingyenes házhoz-szállítás! 5db nano platina bevonatú titánium elektródás vízionizátor, vízmelegítő funkcióval. A készülékben nincs szűrő, hanem ajándék 3 szintű előszűrő tartozik hozzá, ezáltal olcsóbban nagyobb teljesítményű, víztisztító rendszer is egyben. Ideális választás lehet azoknak is, akik már rendelkeznek valamilyen víztisztítóval, vagy egyedi igényeknek megfelelő víztisztítót szeretnének együtt használni egy vízionizátorral.

 • 5db 11cm x 7cm méretű elektróda
 • 3 – 11 pH érték, 550mv – -650mv ORP  érték
 • 3 szűrős előszűrő rendszer (PP gyapot + ezüsttel impregnált szén szűrő + préselt rost szénszűrő)
 • 3.8” super nagy kijelző, amely mutatja az aktuálisan mért pH, ORP, hőmérséklet, átfolyási sebesség adatokat, a szűrők élettartamát, a kiválasztott fokozatot
 • Vízmelegítő funkció; A beépített fűtőszálakkal 32-50 fokra melegíti a vizet az átfolyási sebességtől függően
 • Korszerű érintőgombos kezelőfelület
 • A beépített számítógép automatikusan érzékeli a víz keménységét, és hozzáhangolja a teljesítményt
 • Kis fogyasztású, modern SMPS tápegység túlmelegedés érzékelővel, és folyamatos működés funkcióval

Az előszűrőről:

3 szűrőrétegből álló előszűrő, amely csatlakoztatható bármilyen 3/8” befolyó csövű vízionizátor készülékhez, mint pl. az EHM és a Chanson vízionizátorok. A három vízszűrő patron:

 1. Poly-propylen gyapot szűrő: Hatákonyan távolítja el a vízből az iszap, homok, rozsda, leváló vízkődarabok és más nagyobb szemcseméretű szennyeződéseket. Ezek a szennyeződések az elsődleges okozói a nem megfelelő vízminőség okozta károkért a vízionizátorokban, amelyeknek a mennyisége ha ideiglenesen megnő pl. a csővezetékek tisztításakor, akár néhány perc alatt is súlyos károkat okozhatnak, és csak drága szervízköltségen javíthatóak, ezért a készülékek megóvása ezektől a szennyeződésektől elsődleges fontosságú. A szűrőbetét élettartama általában kb 6 hónap
 2. Aktív szénszűrő: Eltávolítja a klórt és a klórszármazékokat, a kellemetlen ízt vagy szagot adó szerves szennyeződéseket, kisebb mechanikai szennyező anyagokat. A szűrőbetét élettartama általában kb 12 hónap
 3. Préselt rost szénszűrő: A vegyianyagok széles skáláját tudja megkötni, úgymint kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyszerek, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat, az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot is. A szűrőbetét élettartama általában kb 18 hónap

* A szűrők élettartama a használattól és a vízminőségtől függően akár +- 3 hónapot is eltérhet.

Chanson Miracle REVOLUTION

Chanson Miracle Revolution – Leírás

Világújdonság! A 2011-es év sláger vízionizátorának a Chanson Miracle M.A.X.-nak a továbbfejlesztett 9 elektródásváltozata. Az ionizált vizek egyik legelismertebb szakértője Dr. Robert Young professzor által is legjobbnak tartott vízionizátor most mégnagyobb teljesítménnyel! Limitált darabszámban korlátozott ideig elérhető!  Magyaroszágon elsőként már az amerikai piaci megjelenés előtt kizárólag a SPIRIT.HU kft. kínálatában!

Általános ismertető:

 • 9db megnövelt méretű tömör titánium elektróda a legmagasabb minőségű “nano” platinával bevonva.
 • Az ionizáció hét fokozatban állítható. Négy lúgos, egy semleges és két savas fokozat választható.
 • Több funkciós LCD képernyő szövegekkel és grafikákkal: filter-élettartam, óra, a választott fokozat pH értéke, “túl magas vízhőmérséklet”, “alacsony nyomás” riasztás, nyelv választás, zárolás.
 • A készülék szűrője nagyon könnyen cserélhető, antibakteriális, és kiszűri a nehézfémeket és az ólmot, melyek a régi vezetékekből kerülhetnek a vízbe. A normál aktív szén szűrőhöz képest a szűrő hússzor annyi vizet képes megszűrni, és tízszer olyan gyorsan. Jelentősen csökkenti a klórszármazékok és vegyi anyagok mennyiségét is. Élettartama kiváló (6~12 hónap a használattól és a vízminőségtől függően.)
 • A kezelőpanel zárolható is, nehogy gyerekek, vagy idősek véletlenül nem megfelelő vizet igyanak
 • Automatikus víznyomás- és vízhőfok érzékelés.
 • A víznyomás- és vízhőfok érzékelés megelőzi a helytelen használatot. Egy figyelmeztető hang jelez, ha túl alacsony a nyomás, illetve figyelmeztet a forró vízre. Utóbbi esetben az ionizációt is kikapcsolja.
 • A készülékhez pH tesztert és színskálát adunk.
 • Falra is szerelhető.
 • Inteligens RAD (Radial Action De-calcificatio) öntiszító rendszer
 • A Chanson pultra tehető ionizátorai a legkompaktabb méretűek a piacon (sok ionizátor kétszer ekkora). Ezzel helyet takarítanak meg Önnek, és jól is mutatnak.
 • Az iparágban vezető elektronika. Ionizátoraink az iparág legjobb képességű alkatrészeiből állnak a lehető legjobb ionizáció érdekében. A Chanson intelligens elektronikája tartós és állandó pH és ORP értékek elérését nyújtja.
 • A Chanson elektródák a világ legjobbjai között vannak. A tömör titánium elektródákat a legmagasabb minőségű “nano” platinával borítjuk a legkisebb mérettel elérhető legjobb vezető- képesség érdekében.
 • Kiválóan felhasználhatja mind a lúgos, mind a savas víz széles skáláját. A hét elektródás ionizátoraink a piac egyik legsavasabb vizét tudják előállítani bármilyen hozzáadott kemikália nélkül. (a vizek pH és ORP értéke természetesen a bejövő víz függvénye is. Pl. erősen kemény vízből nem lehet nagyon savas vizet előállítani.)
 • A készülék aktivitásáról, a funkciók választásáról angol nyelvű hangüzenet tájékoztat használat közben. E helyett kérhetjük azt is, hogy csak dallam-visszajelzést kapjunk.
 • Az ionizálatlan víz ivásának elkerülésében is segítünk: Hangjelzés tájékoztat róla, hogy az elektróda cella tele van megfelelő ionizált vízzel.
 • Egészségesebb, higiénikusabb, komfortosabb környezet
 • Csökkenthető a környezet kémiai terhelése és szervezetünket érő vegyszer ártalom (allergia)
 • Egyszerű és gyors felszerelés szakember és szerszám nélkül (max 2 perc)
 • Változatlan marad a víz ásványi anyag tartalma!!!
 • víznyomás szabályozó
 • “Salt” funkció az extra savas víz előállításához
 • 2 év garancia bármely alkatrész meghibásodására
Méretek 139mm mély x  247mm széles   x  304mm magas
Elektródák mérete 9db 89mm x 184mm 99.989% tiszta titánium elektródák, különleges Chanson exclusive “nano” platina bevonattal

Átfolyási sebesség 2 – 2.5 liter per perc  45 PSI víznyomásnál

pH érték 1.8 és 12.1 között (Laguna Hills CA source water)

ORP érték +1,200 és -920 között

Súly 4.1 kg

Szűrő élettartama 20000 L (kb.: 10 – 12 hónap normál használat mellett)

Vízhőmérséklet 5 – 40 Celsius

Víznyomás 8 – 70 PSI


Teljesítmény 50w – 125w

Szűrő Chanson replacement filter PJ-6000:

Garancia 2 év

AOK – 404 EXTRA

AZ AOK-404 EXRTA a vízionizátorok legújabb generációja, amely egyben professzionális víztisztító készülék is. Nem elektromos árammal állítja elő az ionizált, lúgos vizet, hanem ásványi anyagok segítségével. Fontos, hogy nem ad semmilyen adalék anyagot a vízhez! Az ásványi anyagok a víz szerkezetét változtatják meg hasonlóan ahogy az a természetben is történik. Az AOK-404 EXTRA jelenleg az egyetlen készülék a piacon, amely dupla ionizátor szűrőjének köszönhetően a felsőkategóriás elektromos vízionizátor készülékekhez hasonló mnőségű, pH és ORP értékű vizet ad.

 • 5db vízszűrő filter, 12 szűrési réteg, amely eltávolítja a vízből a 0.01 mikronnál nagyobb részecskéket, a klórt, nehézfémeket, gyógyszer és növényvédőszer származékokat,  a kellemetlen ízt és szagot adó szerves maradványokat(pl. algák, baktériumok, vírusok), oldószereket, aromás szénhídrógéneket, fenolokat, fluor származéokat és egyéb vegyületeket
 • a szűrők élettartama: 1 év 
 • Konyhapultra, pult alá vagy a kiegészítő szettel közvetlenül vízvezetékre is köthető
 • akár pH 10.5 ORP -500 víz előállítására képes (a bemenő víz minőségétől függően)
A szűrőkről:

1, Ultrafiltration Membrane: Eltávolítja a vírusokat és baktériumokat és a  0.01μm -nál nagyobb szennyeződéseket
2,
 • Szénszűrő: Kellemetlen szagot, ízt adó részecskéket, szerves maradványokat
 • KDF szűrő: Csökkenti a nehézfém-koncentrációt. Megakadályozza a baktériumok fejlődését eltávolítja a hidrogén-szulfidot, növényvédő szereket.
 • Calcium sulfite: Eltávolítja a klórt
3, Préselt, aktivált szénszűrő: javítja a víz ízét és illatát a klór, oldószerek, aromás szénhídrógének, fenolok és egyéb szerves vegyületek eltávolításával.
4, 5,
 • Infravörös energia kristályok (FIR Energy Beads): energetizálja a vizet, csökkenti a cluster mérete
 • Ásványianyag gömbök, magnézium: Lúgosítja a vizet, csökkenti az ORP értéke
 • Activált Aluminium: Eltávolítja a fluor és fluorid származékokat.

Hogyan ionizál?

Az ionizálást egy többféle kerámia gömböket és tiszta magnéziumot tartalmazó szűrőegység végzi, mely képes a gömbökből kibocsájtott infravörös sugárzással a nagyobb 16-20 molekulából álló vízmolekula csoportokat kisebbekké (4-8 molekula) bontani. 

Az infravörös fény tovább fokozza a vízmolekulák rezgését, és ez okozza a molekulacsoportosulások leválását. A kristályok által szolgáltatott energiával a víz OH- és H+ ionokra bomlik, amelyből az OH- ionok a magnézioummal kötésben maradnak és a szabad hidrogénionok hidrogén molekulákká álnak össze amelyekből  Hydrogenase enzim segítségével aktív hidrogén jön létre.

Mindezek együttesen a víz lúgosságát és antioxidáns értékét (negatív ORP érték) eredményezik vagyis az ionizált-lúgos vizet.

 

Előnyei az elktromos vízionizátorokkal szemben

 • Nem csak ionizátor hanem profi víztisztító is. Nincs szükség előszűrőre.
 • Kútvízzel vagy vezetékes vízzel is egyaránt használható.
 • Nincs vízveszteség.
 • Nincs szükség elektromos áramra. Olcsóbb üzemeltetés.
 • Kevésbé számít a bemenő víz ásványi anyag tartalma.
 • Alacsonyabb ORP értékű vizet állít elő, mint az elektromos készülékek álltalában.
 • A legdrágább elektromos készülékekhez hasonló átfolyási sebességgel produkálja az ionizált, tisztított vizet.
 • Csak néhány elektromos készülék rendelkezik tourmaline-os szűrővel ami energetizálja is a vizet
 • Egyszerű felépítés, nincs ami elromoljon. Nincs karbantartási költség, nem okoz jelentős kárt a vízkő.
 • Nincs bonyolult computer, kezelőfelület, menürendszer. Időseknek sem okoz gondot a használat.
 • Konyhapultra, pult alá vagy a kiegészítő szettel közvetlenül vízvezetékre is köthető
 • Modern, letisztult egyszerű (iphone-style) design.
 • Az ára töredéke az elektromos készülékeknek

 

 

Más nem elektromos vízionizáló készülékekhez képest:

 • Más szűrők általában 8 – 8.5 pH értékű, 0 és +100 közötti ORP értékű  vizet képesek előállítani. Ez az egyetlen amelyik dupla ionizátor szűrővel akár 10 feletti pH értéket és -500 ORP értékű vizet is előállít
 • Más szűrők gyakran kálcium hozzáadásával lúgosítják a vizet. Az AOK-404 EXTRA nem ad semmilyen vegyi (ásványi) anyagot a vízhez
 • A kutatás-fejlesztés az USA-ban és Kanadában történik. Egyes szűrőket az USA-ban is gyártanak
 • WQA (Water Quality Association) és sok más tanúsítvány köztük EU és US vízminőségi tanúsítványok
Share/Bookmark

Model

Méret (mm)

Min. Átfolyási sebesség 

Szűrő

Csatlakozók

Min. Nyomás 

Hőmérséklet

AOK-404 EXTRA

375*130*386

Min 1.2L/perc

0.01μm

1/4 ’’ Gyors csatlakozó

0.1—

0.3MPa

5℃—38℃

Alkapod – hordozható vízionizátor

A csapvízből 5-10 perc alatt ionizált, lúgos vizet készít, amely oxigéndús, lúgos, antioxidáns, kisebb vízmolekula csoportokból áll ezáltal hidratáló és rendelkezik mindazokkal a pozitív élettani hatásokkal amivel a profi vízionizátorok által előállított víz. Az ionizált vizet mostmár bárhova magaddal is viheted anélkül, hogy a víz kedvező tulajdonságai csökkennének. Ideális irodába, munkahelyre, iskolába, sportoláshoz, autóba vagy azoknak akik szeretnék kipróbálni az ionizált, lúgos vizet mielőtt beruháznak egy otthoni vízionizátorba.

 • mérete: 20cm x 7cm
 • ürtartalom: 400ml (a szűrők mellett kb 3,5 dl víz fér)
 • a szűrők élettartama: 800 liter (napi 2-3 liter esetén kb 12 hónap)
 • anyaga: rozsdamentes “orvosi” acél. Nem festett így kizárt, hogy a vízbe vagy használatkor a szervezetbe festékanyag kerüljön
 • a csapvízből 5-10 perc alatt (a víz minőségétől függően) pH 8.5 – 9.5, -200 ORP vizet állít elő.
 • csökkenti a víz klór tartalmát és más szennyeződéseket is eltávolít (pl. nehézfémek)
 • nem ad semmilyen plusz anyagot a vízhez. A lúgosítást és az ionizálást a víz szerkezetének átalakításával éri el, nem lúgosító anyag (pl. calcium hozzáadásával)
 • az Alkapod kupakjában lévő mágnes energetizálja a vizet, csökkenti a vízmolekulák cluster-szerkezetét
 • az Alkapoddal előállított víznek nincs semmilyen utóíze. A csapvízből a forrásvizekhez hasonló frissítő, selymes tiszta vizet készít.

 

Vízminőségi laboratóriumi teszt eredmények: STC tesz report, Nevada State Health Laboratory

Kapcsolódó videók:


NEXUS U-Blue

NEXUS U-Blue pult alá szerelhető vízionizátor készülék

A piacvezető Jupiter készülékek technológiájával és gyártójától, exkluzív megjelenéssel, amely dísze lehet a konyhának a legmagasabb igényeket is kielégítő professzionális, de egyszerűen kezelhető pult alá szerelhető vízionizátor készülék.

 • 5db japánban gyártott “nano” platina bevonatú titán elektróda
 • Szabadalmaztatott MICOM computer folyamatosan elemzi a bemenő víz összetételét és optimalizálja az ionizációt
 • Könnyen cserélhető, Turmalin kristályos, természetes korall kálcium biostone szűrők
 • különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.
 • Krómozott, excluzyv kifolyócsap, egyszerű kezelőfelülettel

Könnyű használat és nagyszerű megjelenés a legújabb technológiával .

 • Automatikus tisztítás 20 literenként.
 • Különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.
 • Továbbfejlesztett elektródarendszer
  Az elektródák az ionizátor lelke. Japánban készülnek olyan minőségi szinten, hogy több nagy japán elektronikai cég is az Emco Tech-gyártmányait forgalmazza saját modellként Japánban.
 • Új szabadalmaztatott bevonat
  A Jupiter Science egy új szabadalmaztatott bevonatot használ. Az elektródák felületi anyaga minden ionizátornál alapvetően meghatározza az ionizáció minőségét. Ezért a Jupiter Science folyamatosan fejleszti. Ez az új bevonat igen ellenálló a kemény vizekkel szemben is. Ez a különleges bevonat csak a Jupiter 2009 utáni modelljeiben található és szabadalom védi. Nem az a cél hogy minél hatalmasabb elektródákat használjanak, hanem minél hatékonyabbakat. Sok gyártó csak nagy méretű elektródákkal tud elérni szükséges hatásfokot, ami növeli a fogyasztást és anyagfelhasználást.
 • Az új védett bevonat extrém módon ellenáll a vízben lévő ásványoknak. Mész, vas és egyéb ásványok nem csökkentik az elektródák hatásfokát és évek múlva is tökéletes az ionizáció.
 • A készülék belső kialakításán is fejlesztetek. Az U-blue belső struktúrája elősegíti, hogy a savak és lúgok még tökéletesebben elkülönüljenek az ionizáció alatt. Így az elektrolízis alatt a savas összetevők mint a klór és fluor még jobban elszeparálódnak a lúgos víztől. A savas víz savasabb a lúgos víz lúgosabb lesz.
 • Megújult tisztítómechanizmus. A hatékony elfolyó, a fejlesztett belső struktúra és 2009-es elektóda kiképzés eredményeként a 10 másodperces öntisztító program igen hatékony és minden 20 liter használat után megtörténik.
 • Megújult kezelőfelület. A kezelőpanel egy könnyen tisztítható bevonatot kapott. 
 • Biostone Szűrő – Könnyen cserélhető.
 • A NEXUS U-Blue is megkapta az igen fejlett és hatékony 0.1 mikronos turmalinkristályos Biostone szűrőrendszert. Egy igen könnyen cserélhető szűrőmegoldást alkalmaz. Csak nyissa ki a szűrőfedelet nyomja le a szűrőt és rakja be az újat. Valóban könnyen egyszerűen elvégezhető, bosszúság és feltörlés nélkül.

NEXUS készülékek biostone vízszűrője

Kevesen tudják, hogy a Jupiter ionizátorok, mindamellett, hogy egy oxigénben gazdag, sokszoros hidratáló képességgel rendelkező lúgos vizet adnak, egyben az egyik legmodernebb, nagyhatékonyságú vízszűrővel is rendelkeznek. Nem csak lúgos vizet, hanem valóban tiszta vizet adnak. Erről szól részleteiben ez a cikk.

A NEXUS készülékek biostone vízszűrői.

A vízionizátor készülékek lelkét, a titán-platina elektródákat tartalmazó ionizáló kamrát a Jupiter Science legkorszerűbb gyárában, Japán készítik. Fejlesztő részlegük az 1980-as évektől egy 20 főből álló, egyetemi doktori végzettséggel rendelkező, mérnök kutató csoportot alkalmaz, hogy készülékeik a még a legmodernebb japán technológiák között is az első legyen. Ennek a kutató, fejlesző munkának az eredményei az új biostone szűrők.

 • A szűrő mindenfajta nehézfémet eltávolít a vízből. >>A Szöuli Egészségügyi Minisztérium jelentését itt találod.<<
 • Az aktív szén szűrő természetes, pálmafa rostokból készült faszén.
 • A kerámia “biostone” összetevőt Koreában termelik.
 • A szűrőben lévő természetes korall kálcium nemcsak segíti az ionizációt, hogy változó összetételű befolyó víz esetén is azonos minőségű ionizált vizet adjon, de javítja is a víz izét. 

A csodálatos turmalin

A szűrőnek a legkülönlegesebb része mégis talán a benne lévő turmalin kristály. Eddig valószínűleg csak drágakövekről szóló könyvekben találkoztál vele.

A turmalin egyre több egyetemi kutató és fejlesztő központ figyelmét felkeltette. Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetéből adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.

Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét (Niwa Institute for Immunology, Japan. Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).

1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték. Minden kis darabka elekrodaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is működtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat.

Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek, 0,06mA elektromosságot termelnek. Ez egészen különleges egy természetes kristálytól. Áramot termel.

A biostone szűrőben lévő turmalin, mint egy bio “szupertöltő”, ionizálja, lúgosítja a vizet. E mellet csökkenti a klaszterméretét, ezzel mélyebben hidratálja bőrét és szervezetét. Mindezt teljesen természetes úton. Sokkal többről van itt szó, mint egyszerű vízszűrés. A vize egy különleges kristályenergiával dúsul.

A kutatások igazolták, hogy a turmalin jótékonyan aktiválja a növények és az állatok anyagcseréjét. A víz viszkozitása 10% nő a turmalin hatására. A víz még vizesebb lesz :)

A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak ( rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel amivel a víz rendelkezik. A turmalin az elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

A turmalin mély infra sugárzásának ( FIR ) három fontos tulajdonsága

1. Sugárzás

Akár csak a napfény közvetlenül éri el testünket. Pont úgy ahogy a napfény sugarai közvetlenül érik el a földfelszínt.

2. Mélyre hatolás

A mély infra sugarak, a test mély rétegeibe is behatolnak, és regeneráló belső melegséget adnak az élő szöveteknek. Növelve a molekulák rezgésszámát.

3. A rezonancia felszívódása

A testünkben lévő víz, enzimek, fehérjék, zsírok molekuláinak belső rezgése megegyezik a turmalin FIR rezgésével. Ezért ezek az összetevők képesek ezt a rezgést elnyelni, magukba szívni.

Összegezve: A turmalin mély infra sugárzása, a Jupiter ionizátorok vizét egészen különleges tulajdonságokkal ruházza fel. Még egészségesebb lesz a víz a kristály energiáitól. A víz rezgései egészen a molekulák szintjéig elhatnak és energiát adnak.

Milyen sűrűn kell a szűrőket cserélni?

A szűrőket átlagosan kb évente kell cserélni. A gyári érték 3500 liter ami napi 10 liternél kb 1 év, de a tapasztalatunk, hogy Magyarországon sokkal meszesebb a víz mint japánban ezért gyakoribb szűrőcserére szükség lehet. Pontos adatot nem lehet megadni, mert ez függ az önnél lévő víz minőségétől, és természetesen a felhasznált víz mennyiségétől. 

A készülékekben lévő mikroszámítógép érzékeli a víz szennyezetségét és jelzi, milyen állapotban van a szűrő. Így ön pontosan tudni fogja, mennyire vannak elhasználódva a szűrők és mikor kell cserélni. A melody egy digitális kijelzőn mutatja a szűrők állapotát a kijelzőn. A készülékek vásárláskor tartalmaznak egy 0,1 mikronos szűrőt!

Beszerelés:

Kezelőfelület:

Tanúsítványok, engedélyek:

FDA, UL, CE, vízminőség, TUV stb

Miért a Jupiter vízionizálókat válaszd?

Amikor úgy döntöttünk, hogy a legjobb vízionizátorokat akarjuk behozni Magyarországnak, megnéztem milyen lehetőségeink vannak. Milyen típusokat árulnak Japánban, Usában, Angliában, Európában. Szó szerint előttem volt az egész világ, hogy választhassak. 10-12 típust találtam melyek ugyanazt mondták magukról: ők a legjobbak. Volt köztük koreai, japán, kínai, taivani, európai. Miért a Jupitert választottam?

Megnéztem hát mit mondanak a szakértők. Akik könyvet írtak erről, vagy évtizedek óta elismert kutató orvosok, vagy műszaki mérnökök. Még világviszonylatban is összesen 4-5 direkt erről szóló könyvet találtam. Dr. Robert Young (magyarul is megjelent ph csoda írója) az egyik általam legnagyrabecsültebb kutató egyértelműen kijelentette, megvizsgálta sok készülék vizét és a Jupiter Melody lett az ő választása. A másik világviszonylatban elismert feltaláló, kutató mérnök Shang Wang aki a az ionizált lúgos vizek fiatalító, szövetregeneráló hatásáról írt könyvet, szintén a Jupiter Science céget ajánlotta. Ez azért már mutatott egy irányt így megvizsgáltam, ki is az a Jupiter Science.

Kiderült, hogy a világ összes ionizátorának a 80%-át ők gyártják. Japán és koreai együttműködéssel. 10 emberből aki vízionizálókat akar venni 8-9 őket választja. Japán műszaki egyetemekkel állnak együttműködési kapcsolatban és nagy pénzeket költenek folyamatos fejlesztésre kutatásra. 1981 óta gyártanak készülékeket, és a legtöbb fejlesztést az ő modelljeik vezetik be, amit persze később „átvesznek” a kínaiak és a többi konkurens cég.

Kutató fejlesző központ Japánban és Dél Koreában. Japánban a Narita egyetemen 20 fős Phd szintű doktori kutaó fejlesztő mérnökcsapat. Koreában, Bucheon Gyeonggi-do 6 fős phd szintű orvos mérnök fejlesztő csapatot működtet.

Egészen magas színvonalú alkatrészek és gyártás. Az elektródák titán maggal és orvosi platina külsővel vannak ellátva. Számítógép vezérelt elektronika, drága maximális minőségű csúcstechnológiás alkatrészek. ISO 9001, és ISO 14001 minősítések és gyakorlatilag az egész világon érvényes minősítések. Köztük az igen szigorú Európai Uniós CE certicate.

A leghosszabb garanciát ők adják, és a meghibásodási mutatójuk hihetetlenül alacsony. Az elektródák várható élettartama 20 év.

A világ legnagyobb vízionizáló gyáró kapacitással rendelkeznek. Havonta 100.000 készüléket képesek legyártani. A Samsung, LG, és még sok hatalmas márka gyártatja velül vízionizáló berendezését. Mivel nagy szériában tudnak gyártani eléggé le tudják nyomni az árakat és jóval olcsóbbak a hasonló tudású készülékeknél. Persze vannak másolatok, akik azt mondják fél áron ugyanazt adják, sőt még többet, de hát nem véletlen hogy a vevők mégsem őket választják és én sem.

Csak a Jupter Science valósította meg legújabb modelljeivel a teljesen automata elektróda tisztítást. Nem kell naponta tisztító programot futtatni. Akkor is ad vizet amikor a háttérben az elektródákat tartja karban. A legtöbb konkurens is automata tisztítást állít, mégis naponta vagy akár fél naponta kell tisztítóprogramot futtatni. Ezt valójában félautomatának hívják. Csak az Jupiter legújabb készülékeit lehetséges közvetlenül rákötni a vízrendszerre. Nem a csap végére, hanem a vízhálózatra közvetlenül. Pl. egy exluzív konyha antik csaptelepén elég furán mutat ha kilóg belőle egy csinórokkal, csövekkel megpakolt csatlakozó. Én sem szeretem a kábeldzsungelt.

A hozzá kapható szűrő 0,01 mikronos. Ezt mindig nézze meg ha készüléket vesz, ma már tudom milyen fontos ez, hiszen ez dönti el valójában mennyire is szűri meg a vizet. Sok konkurens 5 mikronos, vagy jó esetben 1 mikronos szűrővel rendelkezik. Ezt több esetben fel sem tűntetik honlapjikon, ismertetőikben. A 0,01 mikronos szűrő szó szerint 100-szor jobb mint az 1 mikronos. Ez már a vese dialízisnél alkalmazott szűrési fok. Egészen modern szűrési megoldása egyedülálló. Sok éves kutatás fejlesztés van benne. Turmalin féldrágakövekkel fokozzák a víz élettani hatását. Ez szűrő volt az egyik legfőbb érv amiért a Jupiter készülékeket választottam. Mert 100szor jobban szűri a vizet a többinél, és hát egy víztisztítónál ez fő szempont. Nem veszi ki a hasznos ásványokat mint az ozmózis készülékek.

Végül pedig sikerült kivitelezni 1 éves tárgyalással és egyeztetéssel, hogy ne nagykereskedőtől, ne is európai fő eladótól, hanem közvetlenül a gyárból kapjam meg a készülékeket, nem viszonteladói , hanem jóval kedvezőbb gyári áron. Ez 4 ország cége közötti közös megállapodás eredménye. ( Amerikai Ionlife, szingapúri Emco Tech, koreai Jupiter Science és mi magyarok.) Így mi olcsóbban áruljuk a készülékeket itt Magyarországon, mint a németek, angolok, hollandok, vagy a koreaiak a saját hazájukban.Sajnos az irreálisan nagy magyar adókat, járulékokat, illetékeket -és még ki tudja mit-, mi sem tudjuk elkerülni, ez sajnos benne kell legyen az árban. Ez majdnem kiteszi a készülék bruttó árának a felét… Még az amerikai óriáscéggel, aki havonta több ezer készüléket értékesít is abszolút versenyképesek a mi kis hazánk árai.

Ahogy minden országban előbb utóbb 8-10 márkát lehet kapni, biztosra veszem Magyarországon is megjelenik a többi márka típus is. Mindegyik azt fogja állítani magáról ő a legjobb. Remélem, ahogy én is tettem, ön is alaposan mérlegeli melyiket vásárolja és a mi készülékünket választja.

NEXUS X-Blue

A Jupiter Science kutatásai és az által fejlesztett készülékek technológiája a kezdetektől alapvetően befolyásolja világszerte szinte valamennyi elektromos vízionizátor készülék technológiáját. A piacon betöltött szerepe olyannyira meghatározó, hogy a legnagyobb világmárkák is mint pl a Samsunk vagy a LG is a Jupiter Science által kifejlesztett tehnológiával, a Jupiter készülékeket gyártó EMCO Tech-nél gyártatják saját márkanevükön forgalmazott készülékeket vagy azok alkatrészeit. A fejlett távolkeleti országokban egyik meghatározó forgalmazó az ENTECH/IONIA, a már bizonyított Jupiter készülékek (elsősorban a Venus és az Aquarion) alapján létrehozott egy olyan vízionizátor készüléket, amely egyesíti magában a Jupiter Venus és az Aquarion előnyeit, azok több éves forgalmazása során szerzett tapasztalatok alapján javítottak egyes funkcióin, hogy még tökéletesebb, tartósabb és korszerű, esztétikus megjelenésű asztali vízionizátor készüléket hozzanak létre. Így született meg A NEXUS X-Blue , amely egyesíti magában a Jupiter Science piacvezető technológiát, az EMCO gyártási minőséget, az ENTECH/IONIA sokéves értékesítési tapasztalatait.

 • 5db japánban gyártott “nano” platina bevonatú titán elektróda
 • Szabadalmaztatott MICOM computer folyamatosan elemzi a bemenő víz összetételét és optimalizálja az ionizációt
 • Vízcspra és vízvetzetékre egyaránt csatlakoztatható
 • Könnyen cserélhető, Turmalin kristályos, természetes korall kálcium biostone szűrők
 • különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.

Könnyű használat és nagyszerű megjelenés a legújabb technológiával.

 • Újratervezett nyomásszabályzó az előlapon amjnek köszönhetően akár közvetlenül vízvezetékre is köthető. 
 • Automatikus tisztítás 20 literenként.
 • Led kijelző.
 • Különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.
 • Továbbfejlesztett elektródarendszer
  Az elektródák az ionizátor lelke. Japánban készülnek olyan minőségi szinten, hogy több nagy japán elektronikai cég is az Emco Tech-gyártmányait forgalmazza saját modellként Japánban.
 • Új szabadalmaztatott bevonat
  A Jupiter Science egy új szabadalmaztatott bevonatot használ. Az elektródák felületi anyaga minden ionizátornál alapvetően meghatározza az ionizáció minőségét. Ezért a Jupiter Science folyamatosan fejleszti. Ez az új bevonat igen ellenálló a kemény vizekkel szemben is. Ez a különleges bevonat csak a Jupiter 2009 utáni modelljeiben található és szabadalom védi. Nem az a cél hogy minél hatalmasabb elektródákat használjanak, hanem minél hatékonyabbakat. Sok gyártó csak nagy méretű elektródákkal tud elérni szükséges hatásfokot, ami növeli a fogyasztást és anyagfelhasználást.
 • Az új védett bevonat extrém módon ellenáll a vízben lévő ásványoknak. Mész, vas és egyéb ásványok nem csökkentik az elektródák hatásfokát és évek múlva is tökéletes az ionizáció.
 • A készülék belső kialakításán is fejlesztetek. Az X-blue belső struktúrája elősegíti, hogy a savak és lúgok még tökéletesebben elkülönüljenek az ionizáció alatt. Így az elektrolízis alatt a savas összetevők mint a klór és fluor még jobban elszeparálódnak a lúgos víztől. A savas víz savasabb a lúgos víz lúgosabb lesz.
 • Megújult tisztítómechanizmus. A hatékony elfolyó, a fejlesztett belső struktúra és 2009-es elektóda kiképzés eredményeként a 10 másodperces öntisztító program igen hatékony és minden 20 liter használat után megtörténik.
 • Megújult kezelőfelület. A kezelőpanel egy könnyen tisztítható bevonatot kapott. 
 • Megújult nyomásszabályzó. A korábbi fokozatmentes nyomásszabályzó helyett egy fokozatbeállítós nyomásszabályzó szeleppel rendelkezik ami ki-be kapcsolásra is hasznáható, ezáltal lehetővé teszi, hogy a készüléket közvetlenül a vízvezetékre csatlakoztassuk eltüntetve így a műanyag csöveket a konyhapultról, illetve, hogy mindig garantáltan ugyanazt az átfolyási sebességet válasszuk. 
  Ez a funkció eddig csak sokkal drágább vízionizátorokban volt elérhető. A ionizátoron könnyen állítható a víznyomás, mely alapjaiban határozza meg a víz lúgosságát (pH) és antioxidáns hatását (ORP). Így nem függ a nyomás attól mennyire nyitotta meg a csapot és nem kell minden alkalommal ezt beállítania.Lassabb folyatással erősebb víz, habár a Vénusz új elektródáival nincs szükség lassú folyatásra.Az új kezelő felület lehetőséget ad a pH szint finomhangolására, hogy ön mindig a kívánt pH szintű vizet kapja
 • Biostone Szűrő – Könnyen cserélhető.
  A NEXUS X-Blue is megkapta az igen fejlett és hatékony 0.1 mikronos turmalinkristályos Biostone szűrőrendszert. Egy igen könnyen cserélhető szűrőmegoldást alkalmaz. Csak nyissa ki a szűrőfedelet nyomja le a szűrőt és rakja be az újat. Valóban könnyen egyszerűen elvégezhető, bosszúság és feltörlés nélkül.

Termék specifikációk

A termék gyártójának engedélyszáma No.1800 by Korea Food & Drug Administratio
Jelleg Vízionizáló berendezés
Modell NW-110
Bemeneti áramerősség AC 230V
Elektromos fogyasztás 0.5A(80W)
Súly 4,5 kg
Méret 356 x 272 x 160 mm
Alkalmazható víznyomás 0.7-5 kg/cm3
Alkalmazható hőmérséklet 5 ~ 30 C
Egység működési elve Egy gombnyomásra automatikus ionizáció
Egység működtetése víz csap nyitásával, zárásával vagy nyomássazbályzó nyitásával
Elektrolízis szerkezete Elektrolízis módszer


Lúgos szabályozás


Ionizált víz kimeneti aránya


Tisztító szerkezet


Elektródák
Folyamatos elektrolízis


1-2-3-4 szint


Max. 3 L percenként (lúgos+savas víz)


Automatikus 10 mp. tisztítás 20literenként


Platina és Titán
Víztisztító szerkezet Szűrőcsere


Szűrőtartam


Szűrőtartam jelző


Szűrő összetétele
Könnyen cserélhető patron


A szűrő várható élettartama változó (bármelyik filteré). Vezetékes víznél és átlagos használat mellett: egy felhasználónál = 8-10 hónap


LED jelzés


Ezüsttel impregnált aktivált szén, biokerámia kő, korall kalcium,+turmalin
Víztisztító szerkezet Hőmérsékletet érzékelő Önműködően: szenzor kikapcsol
Vízellátás Közvetlen kapcsolat a csaphoz

Miért a Jupiter vízionizálókat válaszd?

Amikor úgy döntöttünk, hogy a legjobb vízionizátorokat akarjuk behozni Magyarországnak, megnéztem milyen lehetőségeink vannak. Milyen típusokat árulnak Japánban, Usában, Angliában, Európában. Szó szerint előttem volt az egész világ, hogy választhassak. 10-12 típust találtam melyek ugyanazt mondták magukról: ők a legjobbak. Volt köztük koreai, japán, kínai, taivani, európai. Miért a Jupitert választottam?

Megnéztem hát mit mondanak a szakértők. Akik könyvet írtak erről, vagy évtizedek óta elismert kutató orvosok, vagy műszaki mérnökök. Még világviszonylatban is összesen 4-5 direkt erről szóló könyvet találtam. Dr. Robert Young (magyarul is megjelent ph csoda írója) az egyik általam legnagyrabecsültebb kutató egyértelműen kijelentette, megvizsgálta sok készülék vizét és a Jupiter Melody lett az ő választása. A másik világviszonylatban elismert feltaláló, kutató mérnök Shang Wang aki a az ionizált lúgos vizek fiatalító, szövetregeneráló hatásáról írt könyvet, szintén a Jupiter Science céget ajánlotta. Ez azért már mutatott egy irányt így megvizsgáltam, ki is az a Jupiter Science.

Kiderült, hogy a világ összes ionizátorának a 80%-át ők gyártják. Japán és koreai együttműködéssel. 10 emberből aki vízionizálókat akar venni 8-9 őket választja. Japán műszaki egyetemekkel állnak együttműködési kapcsolatban és nagy pénzeket költenek folyamatos fejlesztésre kutatásra. 1981 óta gyártanak készülékeket, és a legtöbb fejlesztést az ő modelljeik vezetik be, amit persze később „átvesznek” a kínaiak és a többi konkurens cég.

Kutató fejlesző központ Japánban és Dél Koreában. Japánban a Narita egyetemen 20 fős Phd szintű doktori kutaó fejlesztő mérnökcsapat. Koreában, Bucheon Gyeonggi-do 6 fős phd szintű orvos mérnök fejlesztő csapatot működtet.

Egészen magas színvonalú alkatrészek és gyártás. Az elektródák titán maggal és orvosi platina külsővel vannak ellátva. Számítógép vezérelt elektronika, drága maximális minőségű csúcstechnológiás alkatrészek. ISO 9001, és ISO 14001 minősítések és gyakorlatilag az egész világon érvényes minősítések. Köztük az igen szigorú Európai Uniós CE certicate.

A leghosszabb garanciát ők adják, és a meghibásodási mutatójuk hihetetlenül alacsony. Az elektródák várható élettartama 20 év.

A világ legnagyobb vízionizáló gyáró kapacitással rendelkeznek. Havonta 100.000 készüléket képesek legyártani. A Samsung, LG, és még sok hatalmas márka gyártatja velül vízionizáló berendezését. Mivel nagy szériában tudnak gyártani eléggé le tudják nyomni az árakat és jóval olcsóbbak a hasonló tudású készülékeknél. Persze vannak másolatok, akik azt mondják fél áron ugyanazt adják, sőt még többet, de hát nem véletlen hogy a vevők mégsem őket választják és én sem.

Csak a Jupter Science valósította meg legújabb modelljeivel a teljesen automata elektróda tisztítást. Nem kell naponta tisztító programot futtatni. Akkor is ad vizet amikor a háttérben az elektródákat tartja karban. A legtöbb konkurens is automata tisztítást állít, mégis naponta vagy akár fél naponta kell tisztítóprogramot futtatni. Ezt valójában félautomatának hívják. Csak az Jupiter legújabb készülékeit lehetséges közvetlenül rákötni a vízrendszerre. Nem a csap végére, hanem a vízhálózatra közvetlenül. Pl. egy exluzív konyha antik csaptelepén elég furán mutat ha kilóg belőle egy csinórokkal, csövekkel megpakolt csatlakozó. Én sem szeretem a kábeldzsungelt.

A hozzá kapható szűrő 0,01 mikronos. Ezt mindig nézze meg ha készüléket vesz, ma már tudom milyen fontos ez, hiszen ez dönti el valójában mennyire is szűri meg a vizet. Sok konkurens 5 mikronos, vagy jó esetben 1 mikronos szűrővel rendelkezik. Ezt több esetben fel sem tűntetik honlapjikon, ismertetőikben. A 0,01 mikronos szűrő szó szerint 100-szor jobb mint az 1 mikronos. Ez már a vese dialízisnél alkalmazott szűrési fok. Egészen modern szűrési megoldása egyedülálló. Sok éves kutatás fejlesztés van benne. Turmalin féldrágakövekkel fokozzák a víz élettani hatását. Ez szűrő volt az egyik legfőbb érv amiért a Jupiter készülékeket választottam. Mert 100szor jobban szűri a vizet a többinél, és hát egy víztisztítónál ez fő szempont. Nem veszi ki a hasznos ásványokat mint az ozmózis készülékek.

Végül pedig sikerült kivitelezni 1 éves tárgyalással és egyeztetéssel, hogy ne nagykereskedőtől, ne is európai fő eladótól, hanem közvetlenül a gyárból kapjam meg a készülékeket, nem viszonteladói , hanem jóval kedvezőbb gyári áron. Ez 4 ország cége közötti közös megállapodás eredménye. ( Amerikai Ionlife, szingapúri Emco Tech, koreai Jupiter Science és mi magyarok.) Így mi olcsóbban áruljuk a készülékeket itt Magyarországon, mint a németek, angolok, hollandok, vagy a koreaiak a saját hazájukban.Sajnos az irreálisan nagy magyar adókat, járulékokat, illetékeket -és még ki tudja mit-, mi sem tudjuk elkerülni, ez sajnos benne kell legyen az árban. Ez majdnem kiteszi a készülék bruttó árának a felét… Még az amerikai óriáscéggel, aki havonta több ezer készüléket értékesít is abszolút versenyképesek a mi kis hazánk árai.

Ahogy minden országban előbb utóbb 8-10 márkát lehet kapni, biztosra veszem Magyarországon is megjelenik a többi márka típus is. Mindegyik azt fogja állítani magáról ő a legjobb. Remélem, ahogy én is tettem, ön is alaposan mérlegeli melyiket vásárolja és a mi készülékünket választja.

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.