MyAppTheme Logo2

Tavaszi vízionizátor akció!

Iidőre próbálunk egyes termékekre olyan akciókat kialakítani, hogy egyes termékeket a világpiaci árnál is kedvezőbb áron lehessen megvásárolni.

Korábban ezek az akciók a vízionizátor készülékeknél 1-2 készüléket érintettek, most viszont az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a most induló tavaszi akciónkban szinte valamennyi vízionizátor készüléket sikerült bevonnunk az akcióba, ráadásul egyes népszerű modellekre 25-28% kedvezményt tudunk adni, ami azt jelenti, hogy az akciós készülékek kb 45-50.000 Ft-tal olcsóbbak most de van köztük olyan is ahol 67.280 Ft a kedvezmény! Az akció a készlet erejéig érvényes.

Aki még nem rendelkezik otthoni vízionizátor készülékkel, annak ez most egy kitűnő alkalom, hogy beszerezzen egyet.

Emellett örömmel jelentjük be, hogy egy újabb készülékkel bővült a vízionizátor készülékek palettája. A piacvezető Chanson gyár néhány hete muttta be a tavalyi sláger készülékének a Chanson Miracle-nek a továbbfejlesztett 2011-es fejlesztésű modelljét a Chanson Miracle M.A.X.-ot. Néhány héttel a nemzetközi bemutatást követően már Magyarországon is megvásárolható a készülék. A Miracle M.A.X. amellett, hogy megújult külsőt kapott csúcstechnológiát képvisel és számos igen jelentős újítást is tartalmaz, amelynek köszönhetően talán a legfejlettebb ma kapható vízionizátor készülék.

A fontosabb újítások:

  • 7db megnövelt felületű “nano” platina bevonatú titánium elektróda
  • “Salt” funkció, amely segítségével különösen erős savas víz állítható elő, amely kitűnő, vegyszermentes tisztálkodást, tisztítást, fertőtlenítést tesz lehetővé
  • nyomásszabályozó szelep az egyenletes teljesítményért
  • közvetlenül a vízvezetékre is köthető
  • továbbfejlesztett öntisztító mechanizmus a hosszabb élettartamért
  • korszerű (a 3D tévékben is használtakhoz hasonló) alacsony hőveszteségű tápegység, amely kisebb fogyasztással is nagyobb teljesítmény elérésére alkalmas akár folyamatos használattal is.

A Miracle M.A.X.-ot elsősorban azoknak ajánljuk akik a kitűnő minőségű, tiszta, egészséges víz fogyasztása mellett szeretnék kihasználni, hogy a lakásukat vegyszermentesen tarthatják tisztán, és vírus/baktérium/gomba stb kórokozó mentesen.

Részletes leírás a Miracel M.A.X.-ról: http://miraclemax.viz.ionizator.hu/

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.