MyAppTheme Logo2

NEXUS X-Blue

A Jupiter Science kutatásai és az által fejlesztett készülékek technológiája a kezdetektől alapvetően befolyásolja világszerte szinte valamennyi elektromos vízionizátor készülék technológiáját. A piacon betöltött szerepe olyannyira meghatározó, hogy a legnagyobb világmárkák is mint pl a Samsunk vagy a LG is a Jupiter Science által kifejlesztett tehnológiával, a Jupiter készülékeket gyártó EMCO Tech-nél gyártatják saját márkanevükön forgalmazott készülékeket vagy azok alkatrészeit. A fejlett távolkeleti országokban egyik meghatározó forgalmazó az ENTECH/IONIA, a már bizonyított Jupiter készülékek (elsősorban a Venus és az Aquarion) alapján létrehozott egy olyan vízionizátor készüléket, amely egyesíti magában a Jupiter Venus és az Aquarion előnyeit, azok több éves forgalmazása során szerzett tapasztalatok alapján javítottak egyes funkcióin, hogy még tökéletesebb, tartósabb és korszerű, esztétikus megjelenésű asztali vízionizátor készüléket hozzanak létre. Így született meg A NEXUS X-Blue , amely egyesíti magában a Jupiter Science piacvezető technológiát, az EMCO gyártási minőséget, az ENTECH/IONIA sokéves értékesítési tapasztalatait.

 • 5db japánban gyártott “nano” platina bevonatú titán elektróda
 • Szabadalmaztatott MICOM computer folyamatosan elemzi a bemenő víz összetételét és optimalizálja az ionizációt
 • Vízcspra és vízvetzetékre egyaránt csatlakoztatható
 • Könnyen cserélhető, Turmalin kristályos, természetes korall kálcium biostone szűrők
 • különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.

Könnyű használat és nagyszerű megjelenés a legújabb technológiával.

 • Újratervezett nyomásszabályzó az előlapon amjnek köszönhetően akár közvetlenül vízvezetékre is köthető. 
 • Automatikus tisztítás 20 literenként.
 • Led kijelző.
 • Különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.
 • Továbbfejlesztett elektródarendszer
  Az elektródák az ionizátor lelke. Japánban készülnek olyan minőségi szinten, hogy több nagy japán elektronikai cég is az Emco Tech-gyártmányait forgalmazza saját modellként Japánban.
 • Új szabadalmaztatott bevonat
  A Jupiter Science egy új szabadalmaztatott bevonatot használ. Az elektródák felületi anyaga minden ionizátornál alapvetően meghatározza az ionizáció minőségét. Ezért a Jupiter Science folyamatosan fejleszti. Ez az új bevonat igen ellenálló a kemény vizekkel szemben is. Ez a különleges bevonat csak a Jupiter 2009 utáni modelljeiben található és szabadalom védi. Nem az a cél hogy minél hatalmasabb elektródákat használjanak, hanem minél hatékonyabbakat. Sok gyártó csak nagy méretű elektródákkal tud elérni szükséges hatásfokot, ami növeli a fogyasztást és anyagfelhasználást.
 • Az új védett bevonat extrém módon ellenáll a vízben lévő ásványoknak. Mész, vas és egyéb ásványok nem csökkentik az elektródák hatásfokát és évek múlva is tökéletes az ionizáció.
 • A készülék belső kialakításán is fejlesztetek. Az X-blue belső struktúrája elősegíti, hogy a savak és lúgok még tökéletesebben elkülönüljenek az ionizáció alatt. Így az elektrolízis alatt a savas összetevők mint a klór és fluor még jobban elszeparálódnak a lúgos víztől. A savas víz savasabb a lúgos víz lúgosabb lesz.
 • Megújult tisztítómechanizmus. A hatékony elfolyó, a fejlesztett belső struktúra és 2009-es elektóda kiképzés eredményeként a 10 másodperces öntisztító program igen hatékony és minden 20 liter használat után megtörténik.
 • Megújult kezelőfelület. A kezelőpanel egy könnyen tisztítható bevonatot kapott. 
 • Megújult nyomásszabályzó. A korábbi fokozatmentes nyomásszabályzó helyett egy fokozatbeállítós nyomásszabályzó szeleppel rendelkezik ami ki-be kapcsolásra is hasznáható, ezáltal lehetővé teszi, hogy a készüléket közvetlenül a vízvezetékre csatlakoztassuk eltüntetve így a műanyag csöveket a konyhapultról, illetve, hogy mindig garantáltan ugyanazt az átfolyási sebességet válasszuk. 
  Ez a funkció eddig csak sokkal drágább vízionizátorokban volt elérhető. A ionizátoron könnyen állítható a víznyomás, mely alapjaiban határozza meg a víz lúgosságát (pH) és antioxidáns hatását (ORP). Így nem függ a nyomás attól mennyire nyitotta meg a csapot és nem kell minden alkalommal ezt beállítania.Lassabb folyatással erősebb víz, habár a Vénusz új elektródáival nincs szükség lassú folyatásra.Az új kezelő felület lehetőséget ad a pH szint finomhangolására, hogy ön mindig a kívánt pH szintű vizet kapja
 • Biostone Szűrő – Könnyen cserélhető.
  A NEXUS X-Blue is megkapta az igen fejlett és hatékony 0.1 mikronos turmalinkristályos Biostone szűrőrendszert. Egy igen könnyen cserélhető szűrőmegoldást alkalmaz. Csak nyissa ki a szűrőfedelet nyomja le a szűrőt és rakja be az újat. Valóban könnyen egyszerűen elvégezhető, bosszúság és feltörlés nélkül.

Termék specifikációk

A termék gyártójának engedélyszáma No.1800 by Korea Food & Drug Administratio
Jelleg Vízionizáló berendezés
Modell NW-110
Bemeneti áramerősség AC 230V
Elektromos fogyasztás 0.5A(80W)
Súly 4,5 kg
Méret 356 x 272 x 160 mm
Alkalmazható víznyomás 0.7-5 kg/cm3
Alkalmazható hőmérséklet 5 ~ 30 C
Egység működési elve Egy gombnyomásra automatikus ionizáció
Egység működtetése víz csap nyitásával, zárásával vagy nyomássazbályzó nyitásával
Elektrolízis szerkezete Elektrolízis módszer


Lúgos szabályozás


Ionizált víz kimeneti aránya


Tisztító szerkezet


Elektródák
Folyamatos elektrolízis


1-2-3-4 szint


Max. 3 L percenként (lúgos+savas víz)


Automatikus 10 mp. tisztítás 20literenként


Platina és Titán
Víztisztító szerkezet Szűrőcsere


Szűrőtartam


Szűrőtartam jelző


Szűrő összetétele
Könnyen cserélhető patron


A szűrő várható élettartama változó (bármelyik filteré). Vezetékes víznél és átlagos használat mellett: egy felhasználónál = 8-10 hónap


LED jelzés


Ezüsttel impregnált aktivált szén, biokerámia kő, korall kalcium,+turmalin
Víztisztító szerkezet Hőmérsékletet érzékelő Önműködően: szenzor kikapcsol
Vízellátás Közvetlen kapcsolat a csaphoz

Miért a Jupiter vízionizálókat válaszd?

Amikor úgy döntöttünk, hogy a legjobb vízionizátorokat akarjuk behozni Magyarországnak, megnéztem milyen lehetőségeink vannak. Milyen típusokat árulnak Japánban, Usában, Angliában, Európában. Szó szerint előttem volt az egész világ, hogy választhassak. 10-12 típust találtam melyek ugyanazt mondták magukról: ők a legjobbak. Volt köztük koreai, japán, kínai, taivani, európai. Miért a Jupitert választottam?

Megnéztem hát mit mondanak a szakértők. Akik könyvet írtak erről, vagy évtizedek óta elismert kutató orvosok, vagy műszaki mérnökök. Még világviszonylatban is összesen 4-5 direkt erről szóló könyvet találtam. Dr. Robert Young (magyarul is megjelent ph csoda írója) az egyik általam legnagyrabecsültebb kutató egyértelműen kijelentette, megvizsgálta sok készülék vizét és a Jupiter Melody lett az ő választása. A másik világviszonylatban elismert feltaláló, kutató mérnök Shang Wang aki a az ionizált lúgos vizek fiatalító, szövetregeneráló hatásáról írt könyvet, szintén a Jupiter Science céget ajánlotta. Ez azért már mutatott egy irányt így megvizsgáltam, ki is az a Jupiter Science.

Kiderült, hogy a világ összes ionizátorának a 80%-át ők gyártják. Japán és koreai együttműködéssel. 10 emberből aki vízionizálókat akar venni 8-9 őket választja. Japán műszaki egyetemekkel állnak együttműködési kapcsolatban és nagy pénzeket költenek folyamatos fejlesztésre kutatásra. 1981 óta gyártanak készülékeket, és a legtöbb fejlesztést az ő modelljeik vezetik be, amit persze később „átvesznek” a kínaiak és a többi konkurens cég.

Kutató fejlesző központ Japánban és Dél Koreában. Japánban a Narita egyetemen 20 fős Phd szintű doktori kutaó fejlesztő mérnökcsapat. Koreában, Bucheon Gyeonggi-do 6 fős phd szintű orvos mérnök fejlesztő csapatot működtet.

Egészen magas színvonalú alkatrészek és gyártás. Az elektródák titán maggal és orvosi platina külsővel vannak ellátva. Számítógép vezérelt elektronika, drága maximális minőségű csúcstechnológiás alkatrészek. ISO 9001, és ISO 14001 minősítések és gyakorlatilag az egész világon érvényes minősítések. Köztük az igen szigorú Európai Uniós CE certicate.

A leghosszabb garanciát ők adják, és a meghibásodási mutatójuk hihetetlenül alacsony. Az elektródák várható élettartama 20 év.

A világ legnagyobb vízionizáló gyáró kapacitással rendelkeznek. Havonta 100.000 készüléket képesek legyártani. A Samsung, LG, és még sok hatalmas márka gyártatja velül vízionizáló berendezését. Mivel nagy szériában tudnak gyártani eléggé le tudják nyomni az árakat és jóval olcsóbbak a hasonló tudású készülékeknél. Persze vannak másolatok, akik azt mondják fél áron ugyanazt adják, sőt még többet, de hát nem véletlen hogy a vevők mégsem őket választják és én sem.

Csak a Jupter Science valósította meg legújabb modelljeivel a teljesen automata elektróda tisztítást. Nem kell naponta tisztító programot futtatni. Akkor is ad vizet amikor a háttérben az elektródákat tartja karban. A legtöbb konkurens is automata tisztítást állít, mégis naponta vagy akár fél naponta kell tisztítóprogramot futtatni. Ezt valójában félautomatának hívják. Csak az Jupiter legújabb készülékeit lehetséges közvetlenül rákötni a vízrendszerre. Nem a csap végére, hanem a vízhálózatra közvetlenül. Pl. egy exluzív konyha antik csaptelepén elég furán mutat ha kilóg belőle egy csinórokkal, csövekkel megpakolt csatlakozó. Én sem szeretem a kábeldzsungelt.

A hozzá kapható szűrő 0,01 mikronos. Ezt mindig nézze meg ha készüléket vesz, ma már tudom milyen fontos ez, hiszen ez dönti el valójában mennyire is szűri meg a vizet. Sok konkurens 5 mikronos, vagy jó esetben 1 mikronos szűrővel rendelkezik. Ezt több esetben fel sem tűntetik honlapjikon, ismertetőikben. A 0,01 mikronos szűrő szó szerint 100-szor jobb mint az 1 mikronos. Ez már a vese dialízisnél alkalmazott szűrési fok. Egészen modern szűrési megoldása egyedülálló. Sok éves kutatás fejlesztés van benne. Turmalin féldrágakövekkel fokozzák a víz élettani hatását. Ez szűrő volt az egyik legfőbb érv amiért a Jupiter készülékeket választottam. Mert 100szor jobban szűri a vizet a többinél, és hát egy víztisztítónál ez fő szempont. Nem veszi ki a hasznos ásványokat mint az ozmózis készülékek.

Végül pedig sikerült kivitelezni 1 éves tárgyalással és egyeztetéssel, hogy ne nagykereskedőtől, ne is európai fő eladótól, hanem közvetlenül a gyárból kapjam meg a készülékeket, nem viszonteladói , hanem jóval kedvezőbb gyári áron. Ez 4 ország cége közötti közös megállapodás eredménye. ( Amerikai Ionlife, szingapúri Emco Tech, koreai Jupiter Science és mi magyarok.) Így mi olcsóbban áruljuk a készülékeket itt Magyarországon, mint a németek, angolok, hollandok, vagy a koreaiak a saját hazájukban.Sajnos az irreálisan nagy magyar adókat, járulékokat, illetékeket -és még ki tudja mit-, mi sem tudjuk elkerülni, ez sajnos benne kell legyen az árban. Ez majdnem kiteszi a készülék bruttó árának a felét… Még az amerikai óriáscéggel, aki havonta több ezer készüléket értékesít is abszolút versenyképesek a mi kis hazánk árai.

Ahogy minden országban előbb utóbb 8-10 márkát lehet kapni, biztosra veszem Magyarországon is megjelenik a többi márka típus is. Mindegyik azt fogja állítani magáról ő a legjobb. Remélem, ahogy én is tettem, ön is alaposan mérlegeli melyiket vásárolja és a mi készülékünket választja.

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.