MyAppTheme Logo2

NEXUS U-Blue

NEXUS U-Blue pult alá szerelhető vízionizátor készülék

A piacvezető Jupiter készülékek technológiájával és gyártójától, exkluzív megjelenéssel, amely dísze lehet a konyhának a legmagasabb igényeket is kielégítő professzionális, de egyszerűen kezelhető pult alá szerelhető vízionizátor készülék.

 • 5db japánban gyártott “nano” platina bevonatú titán elektróda
 • Szabadalmaztatott MICOM computer folyamatosan elemzi a bemenő víz összetételét és optimalizálja az ionizációt
 • Könnyen cserélhető, Turmalin kristályos, természetes korall kálcium biostone szűrők
 • különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.
 • Krómozott, excluzyv kifolyócsap, egyszerű kezelőfelülettel

Könnyű használat és nagyszerű megjelenés a legújabb technológiával .

 • Automatikus tisztítás 20 literenként.
 • Különösen erős tápegység mely igen magas ORP és savas/lúgos pH-t ad beállítástól függően.
 • Továbbfejlesztett elektródarendszer
  Az elektródák az ionizátor lelke. Japánban készülnek olyan minőségi szinten, hogy több nagy japán elektronikai cég is az Emco Tech-gyártmányait forgalmazza saját modellként Japánban.
 • Új szabadalmaztatott bevonat
  A Jupiter Science egy új szabadalmaztatott bevonatot használ. Az elektródák felületi anyaga minden ionizátornál alapvetően meghatározza az ionizáció minőségét. Ezért a Jupiter Science folyamatosan fejleszti. Ez az új bevonat igen ellenálló a kemény vizekkel szemben is. Ez a különleges bevonat csak a Jupiter 2009 utáni modelljeiben található és szabadalom védi. Nem az a cél hogy minél hatalmasabb elektródákat használjanak, hanem minél hatékonyabbakat. Sok gyártó csak nagy méretű elektródákkal tud elérni szükséges hatásfokot, ami növeli a fogyasztást és anyagfelhasználást.
 • Az új védett bevonat extrém módon ellenáll a vízben lévő ásványoknak. Mész, vas és egyéb ásványok nem csökkentik az elektródák hatásfokát és évek múlva is tökéletes az ionizáció.
 • A készülék belső kialakításán is fejlesztetek. Az U-blue belső struktúrája elősegíti, hogy a savak és lúgok még tökéletesebben elkülönüljenek az ionizáció alatt. Így az elektrolízis alatt a savas összetevők mint a klór és fluor még jobban elszeparálódnak a lúgos víztől. A savas víz savasabb a lúgos víz lúgosabb lesz.
 • Megújult tisztítómechanizmus. A hatékony elfolyó, a fejlesztett belső struktúra és 2009-es elektóda kiképzés eredményeként a 10 másodperces öntisztító program igen hatékony és minden 20 liter használat után megtörténik.
 • Megújult kezelőfelület. A kezelőpanel egy könnyen tisztítható bevonatot kapott. 
 • Biostone Szűrő – Könnyen cserélhető.
 • A NEXUS U-Blue is megkapta az igen fejlett és hatékony 0.1 mikronos turmalinkristályos Biostone szűrőrendszert. Egy igen könnyen cserélhető szűrőmegoldást alkalmaz. Csak nyissa ki a szűrőfedelet nyomja le a szűrőt és rakja be az újat. Valóban könnyen egyszerűen elvégezhető, bosszúság és feltörlés nélkül.

NEXUS készülékek biostone vízszűrője

Kevesen tudják, hogy a Jupiter ionizátorok, mindamellett, hogy egy oxigénben gazdag, sokszoros hidratáló képességgel rendelkező lúgos vizet adnak, egyben az egyik legmodernebb, nagyhatékonyságú vízszűrővel is rendelkeznek. Nem csak lúgos vizet, hanem valóban tiszta vizet adnak. Erről szól részleteiben ez a cikk.

A NEXUS készülékek biostone vízszűrői.

A vízionizátor készülékek lelkét, a titán-platina elektródákat tartalmazó ionizáló kamrát a Jupiter Science legkorszerűbb gyárában, Japán készítik. Fejlesztő részlegük az 1980-as évektől egy 20 főből álló, egyetemi doktori végzettséggel rendelkező, mérnök kutató csoportot alkalmaz, hogy készülékeik a még a legmodernebb japán technológiák között is az első legyen. Ennek a kutató, fejlesző munkának az eredményei az új biostone szűrők.

 • A szűrő mindenfajta nehézfémet eltávolít a vízből. >>A Szöuli Egészségügyi Minisztérium jelentését itt találod.<<
 • Az aktív szén szűrő természetes, pálmafa rostokból készült faszén.
 • A kerámia “biostone” összetevőt Koreában termelik.
 • A szűrőben lévő természetes korall kálcium nemcsak segíti az ionizációt, hogy változó összetételű befolyó víz esetén is azonos minőségű ionizált vizet adjon, de javítja is a víz izét. 

A csodálatos turmalin

A szűrőnek a legkülönlegesebb része mégis talán a benne lévő turmalin kristály. Eddig valószínűleg csak drágakövekről szóló könyvekben találkoztál vele.

A turmalin egyre több egyetemi kutató és fejlesztő központ figyelmét felkeltette. Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetéből adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.

Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét (Niwa Institute for Immunology, Japan. Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).

1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték. Minden kis darabka elekrodaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is működtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat.

Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek, 0,06mA elektromosságot termelnek. Ez egészen különleges egy természetes kristálytól. Áramot termel.

A biostone szűrőben lévő turmalin, mint egy bio “szupertöltő”, ionizálja, lúgosítja a vizet. E mellet csökkenti a klaszterméretét, ezzel mélyebben hidratálja bőrét és szervezetét. Mindezt teljesen természetes úton. Sokkal többről van itt szó, mint egyszerű vízszűrés. A vize egy különleges kristályenergiával dúsul.

A kutatások igazolták, hogy a turmalin jótékonyan aktiválja a növények és az állatok anyagcseréjét. A víz viszkozitása 10% nő a turmalin hatására. A víz még vizesebb lesz :)

A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak ( rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel amivel a víz rendelkezik. A turmalin az elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

A turmalin mély infra sugárzásának ( FIR ) három fontos tulajdonsága

1. Sugárzás

Akár csak a napfény közvetlenül éri el testünket. Pont úgy ahogy a napfény sugarai közvetlenül érik el a földfelszínt.

2. Mélyre hatolás

A mély infra sugarak, a test mély rétegeibe is behatolnak, és regeneráló belső melegséget adnak az élő szöveteknek. Növelve a molekulák rezgésszámát.

3. A rezonancia felszívódása

A testünkben lévő víz, enzimek, fehérjék, zsírok molekuláinak belső rezgése megegyezik a turmalin FIR rezgésével. Ezért ezek az összetevők képesek ezt a rezgést elnyelni, magukba szívni.

Összegezve: A turmalin mély infra sugárzása, a Jupiter ionizátorok vizét egészen különleges tulajdonságokkal ruházza fel. Még egészségesebb lesz a víz a kristály energiáitól. A víz rezgései egészen a molekulák szintjéig elhatnak és energiát adnak.

Milyen sűrűn kell a szűrőket cserélni?

A szűrőket átlagosan kb évente kell cserélni. A gyári érték 3500 liter ami napi 10 liternél kb 1 év, de a tapasztalatunk, hogy Magyarországon sokkal meszesebb a víz mint japánban ezért gyakoribb szűrőcserére szükség lehet. Pontos adatot nem lehet megadni, mert ez függ az önnél lévő víz minőségétől, és természetesen a felhasznált víz mennyiségétől. 

A készülékekben lévő mikroszámítógép érzékeli a víz szennyezetségét és jelzi, milyen állapotban van a szűrő. Így ön pontosan tudni fogja, mennyire vannak elhasználódva a szűrők és mikor kell cserélni. A melody egy digitális kijelzőn mutatja a szűrők állapotát a kijelzőn. A készülékek vásárláskor tartalmaznak egy 0,1 mikronos szűrőt!

Beszerelés:

Kezelőfelület:

Tanúsítványok, engedélyek:

FDA, UL, CE, vízminőség, TUV stb

Miért a Jupiter vízionizálókat válaszd?

Amikor úgy döntöttünk, hogy a legjobb vízionizátorokat akarjuk behozni Magyarországnak, megnéztem milyen lehetőségeink vannak. Milyen típusokat árulnak Japánban, Usában, Angliában, Európában. Szó szerint előttem volt az egész világ, hogy választhassak. 10-12 típust találtam melyek ugyanazt mondták magukról: ők a legjobbak. Volt köztük koreai, japán, kínai, taivani, európai. Miért a Jupitert választottam?

Megnéztem hát mit mondanak a szakértők. Akik könyvet írtak erről, vagy évtizedek óta elismert kutató orvosok, vagy műszaki mérnökök. Még világviszonylatban is összesen 4-5 direkt erről szóló könyvet találtam. Dr. Robert Young (magyarul is megjelent ph csoda írója) az egyik általam legnagyrabecsültebb kutató egyértelműen kijelentette, megvizsgálta sok készülék vizét és a Jupiter Melody lett az ő választása. A másik világviszonylatban elismert feltaláló, kutató mérnök Shang Wang aki a az ionizált lúgos vizek fiatalító, szövetregeneráló hatásáról írt könyvet, szintén a Jupiter Science céget ajánlotta. Ez azért már mutatott egy irányt így megvizsgáltam, ki is az a Jupiter Science.

Kiderült, hogy a világ összes ionizátorának a 80%-át ők gyártják. Japán és koreai együttműködéssel. 10 emberből aki vízionizálókat akar venni 8-9 őket választja. Japán műszaki egyetemekkel állnak együttműködési kapcsolatban és nagy pénzeket költenek folyamatos fejlesztésre kutatásra. 1981 óta gyártanak készülékeket, és a legtöbb fejlesztést az ő modelljeik vezetik be, amit persze később „átvesznek” a kínaiak és a többi konkurens cég.

Kutató fejlesző központ Japánban és Dél Koreában. Japánban a Narita egyetemen 20 fős Phd szintű doktori kutaó fejlesztő mérnökcsapat. Koreában, Bucheon Gyeonggi-do 6 fős phd szintű orvos mérnök fejlesztő csapatot működtet.

Egészen magas színvonalú alkatrészek és gyártás. Az elektródák titán maggal és orvosi platina külsővel vannak ellátva. Számítógép vezérelt elektronika, drága maximális minőségű csúcstechnológiás alkatrészek. ISO 9001, és ISO 14001 minősítések és gyakorlatilag az egész világon érvényes minősítések. Köztük az igen szigorú Európai Uniós CE certicate.

A leghosszabb garanciát ők adják, és a meghibásodási mutatójuk hihetetlenül alacsony. Az elektródák várható élettartama 20 év.

A világ legnagyobb vízionizáló gyáró kapacitással rendelkeznek. Havonta 100.000 készüléket képesek legyártani. A Samsung, LG, és még sok hatalmas márka gyártatja velül vízionizáló berendezését. Mivel nagy szériában tudnak gyártani eléggé le tudják nyomni az árakat és jóval olcsóbbak a hasonló tudású készülékeknél. Persze vannak másolatok, akik azt mondják fél áron ugyanazt adják, sőt még többet, de hát nem véletlen hogy a vevők mégsem őket választják és én sem.

Csak a Jupter Science valósította meg legújabb modelljeivel a teljesen automata elektróda tisztítást. Nem kell naponta tisztító programot futtatni. Akkor is ad vizet amikor a háttérben az elektródákat tartja karban. A legtöbb konkurens is automata tisztítást állít, mégis naponta vagy akár fél naponta kell tisztítóprogramot futtatni. Ezt valójában félautomatának hívják. Csak az Jupiter legújabb készülékeit lehetséges közvetlenül rákötni a vízrendszerre. Nem a csap végére, hanem a vízhálózatra közvetlenül. Pl. egy exluzív konyha antik csaptelepén elég furán mutat ha kilóg belőle egy csinórokkal, csövekkel megpakolt csatlakozó. Én sem szeretem a kábeldzsungelt.

A hozzá kapható szűrő 0,01 mikronos. Ezt mindig nézze meg ha készüléket vesz, ma már tudom milyen fontos ez, hiszen ez dönti el valójában mennyire is szűri meg a vizet. Sok konkurens 5 mikronos, vagy jó esetben 1 mikronos szűrővel rendelkezik. Ezt több esetben fel sem tűntetik honlapjikon, ismertetőikben. A 0,01 mikronos szűrő szó szerint 100-szor jobb mint az 1 mikronos. Ez már a vese dialízisnél alkalmazott szűrési fok. Egészen modern szűrési megoldása egyedülálló. Sok éves kutatás fejlesztés van benne. Turmalin féldrágakövekkel fokozzák a víz élettani hatását. Ez szűrő volt az egyik legfőbb érv amiért a Jupiter készülékeket választottam. Mert 100szor jobban szűri a vizet a többinél, és hát egy víztisztítónál ez fő szempont. Nem veszi ki a hasznos ásványokat mint az ozmózis készülékek.

Végül pedig sikerült kivitelezni 1 éves tárgyalással és egyeztetéssel, hogy ne nagykereskedőtől, ne is európai fő eladótól, hanem közvetlenül a gyárból kapjam meg a készülékeket, nem viszonteladói , hanem jóval kedvezőbb gyári áron. Ez 4 ország cége közötti közös megállapodás eredménye. ( Amerikai Ionlife, szingapúri Emco Tech, koreai Jupiter Science és mi magyarok.) Így mi olcsóbban áruljuk a készülékeket itt Magyarországon, mint a németek, angolok, hollandok, vagy a koreaiak a saját hazájukban.Sajnos az irreálisan nagy magyar adókat, járulékokat, illetékeket -és még ki tudja mit-, mi sem tudjuk elkerülni, ez sajnos benne kell legyen az árban. Ez majdnem kiteszi a készülék bruttó árának a felét… Még az amerikai óriáscéggel, aki havonta több ezer készüléket értékesít is abszolút versenyképesek a mi kis hazánk árai.

Ahogy minden országban előbb utóbb 8-10 márkát lehet kapni, biztosra veszem Magyarországon is megjelenik a többi márka típus is. Mindegyik azt fogja állítani magáról ő a legjobb. Remélem, ahogy én is tettem, ön is alaposan mérlegeli melyiket vásárolja és a mi készülékünket választja.

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.