MyAppTheme Logo2

Hírek/Aktualitások

Tavaszi vízionizátor akció!

Iidőre próbálunk egyes termékekre olyan akciókat kialakítani, hogy egyes termékeket a világpiaci árnál is kedvezőbb áron lehessen megvásárolni.

Korábban ezek az akciók a vízionizátor készülékeknél 1-2 készüléket érintettek, most viszont az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a most induló tavaszi akciónkban szinte valamennyi vízionizátor készüléket sikerült bevonnunk az akcióba, ráadásul egyes népszerű modellekre 25-28% kedvezményt tudunk adni, ami azt jelenti, hogy az akciós készülékek kb 45-50.000 Ft-tal olcsóbbak most de van köztük olyan is ahol 67.280 Ft a kedvezmény! Az akció a készlet erejéig érvényes.

Aki még nem rendelkezik otthoni vízionizátor készülékkel, annak ez most egy kitűnő alkalom, hogy beszerezzen egyet.

Bővebben

A nagyobb elektróda NEM jobb!

Valószínűleg mindenki tapasztalja, hogy szinte az elektronika minden területén a fejlődés során az egyre jobb készülékek egyre kisebbek lesznek. Erre számtalan példát látni mindennapjainkban a mobiltelefenoktól kezdve számítógépekig, mp3 lejátszókig stb. Nincs ez másképp a vízionizátor készülékeknél sem. Némelyik vízionizátor értékesítéssel foglalkozó weboldal azonban azzal próbálja eladni a készülékeit, hogy azt hangsúlyozza, hogy a készülékekben lévő elektródáknál minél nagyobb felületen történik az ionizáció annál nagyobb teljesítményre képes a készülék. 15-20 évvel ezelőtt  még valóban nagyobb felületű elektródákkal próbálták a készülékek teljesítményét növelni, de ez a szemlélet mára elavult. A legnagyobb vízionizátor készülék gyártóknál (mint pl. a Jupiter vagy a Chanson), évtizedek óta folyamatos kutatással és fejlesztésekkel törekednek egyre jobb készülékek kifejlesztésére, és a fejlesztések egyik fontos iránya, hogy minél kisebb elektródákkal, nemcsak ugyanolyan hanem nagyobb hatékonysággal működő, jobb minőségű készülékeket állítsanak elő. A vízionizátor készülékekben lévő elektródák platina bevonatú titánötvözetek. A kutatások és fejlesztések célja, hogy a felhasznált anyagok tisztaságának növelésével, és az anyagösszetétel változtatásával olyan elektródákat hozzanak létre, amelyek kisebb felületen jobb hatásfokkal képesek az ionizációra. Tehát minél újabb fejlesztésű készüléket vásárolunk annál fejletebb anyagösszetételű elektródát kapunk.

Néhány gyakorlati ok amiért a legnagyobb gyártók ekkora hangsúlyt a kisebb, modernebb elektródák kifejlesztésére:

Bővebben

A lúg méreg vagy egészség?

A Kolontár és Devecser környéki sajnálatos vörösiszap katasztrófa miatt a híradásokban számtalan megrázó kép és hír jelenik meg, amelyek arról számolnak be, hogy a kiömlött vörösiszap elsősorban az erős lúgos kémhatása miatt milyen szörnyű károkat okozott. A katasztrófa kapcsán úgy tapasztaltuk, hogy sokakban kérdések merülhettek fel a vízionizátor készülékek által előállított ionizált lúgos víz fogyasztásának van-e kockázata. Ezért gondoltuk úgy, hogy hasznos lehet áttekinteni milyen hatásai is vannak a lúgos víznek.

Bővebben

Vízionizátor készülék 90.000 Ft kedvezménnyel!

Időről időre próbálunk olyan akciókat kialakítani, hogy egyes termékeket a világpiaci árnál is kedvezőbb áron lehessen megvásárolni. A jelenleg viszonylag kedvező dollár-forint árfolyamnak és néhány egyéb szerencsés körülménynek köszönhetően az egyik legnépszerűbb vízionizátor készüléket, a 7 elektródás Chanson Miracle-t, most valóban szenzációs 224.000 Ft +áfa áron tudjátok megvásárolni. Ez azt jelenti, hogy a listaárból nem kevesebb mint 90.000 Ft-ot sikerült lefaragni. Még soha ilyen olcsón nem lehetett Miracle készülékhez jutni!

Chanson Miracle vs. Jupiter Venus összehasonlítás

Végeztünk Budapesten egy részletes összehasonlító tesztet pontosan milyen pH-jú vizet lehet itt előállítani a Jupiter Venussal és a Chason Miracle készülékkel. Az ok amiért nekikezdtünk, hogy a saját szememmel lássam, itt magyar viszonylatban mire képesek a készülékek. Ugyanis a vízionizátorok teljesítményét, a helyi víz ásványanyag összetétele különösen befolyásolja. Másak az értékek Amerikában, Koreában, sőt a mérések alapján országon belül is.

Bővebben
Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.