MyAppTheme Logo2

Az ionizált lúgos vízről

Milyen előnyökkel jár az ionizált víz fogyastása?

 • A vércukor szintjének csökkenése a cukorbetegeknél.
 • A perifériás vérkeringés növekedése üszkösödéseknél.
 • Húgysavszint csökkenése köszvényben szenvedő betegeknél.
 • Javulások a májfunkció vizsgálatokban máj rendellenességeknél.
 • Javulások a nyombélfekély és annak visszatérésében.
 • Javulások a magas és az alacsony vérnyomásban.
 • Javulások az allergiás megbetegedésekben, asztmában, csalánkiütésekben, szénanáthában és atópiás dermatitiszben.
 • Javulások tartós hasmenésnél gyomor-resectió után.
 • Serum bilirubin szint javulása újszülötteknél.

Ez lesz élete legjobb beruházása, ha nem marad le róla, ezt saját tapasztalatból állíthatom:

 • Gyerekei végre tiszta vízhez jutnak.
 • Férje, felesége feszültségei oldódnak, fáradékonysága csökken
 • Belőle főzött ételei, teái jobb ízűek lesznek.
 • Méregtelenítő hatásától a bőr megfiatalodik.
 • Fizikai teherbíró képessége nő
 • Szüleit megóvja a köszvénytől, cukorbetegségtől, magas vérnyomástól.

Túl jól hangzik, akkor fokozom: Japánban 4 millió ember issza ezt az ionizált lúgos vizet, mert kutatóknak és a tömegeknek is bizonyított! Az egyik leg civiláltabb társadalom, mégis a legtovább élő, minden civilizációs ártalom ellenére.

Lúgosítás, hidratálás, oxigénfeltöltés, antioxidáns egyszerre!

Hihetettlen , de a Jupiter víz ionizátorok egy számítógép vezérelt elektrolízissel képesek kivonni a vízből a savas összetevőket, így a víz lúgos kémhatású lesz, molekuláris szinten átalakul. Az egészségmegőrzés egyik forradalmi szemléletmódja a sav-bázis egyensúly. Ezt Dr. Robert O. Young mikrobiológus Új Biológiának hívja. Kutatásainak eredménye az, hogy a betegségek nagy része visszavezethetőek a szervezet elsavasodásához. Ennek az elsavasodásnak mi magunk és a modern életünk az oka.

Mi is a probléma?

Húsunk, vérünk, csontunk lúgos kémhatású. Szervezetünknek folyamatosan újra kell alkotnia önmagát, egészen sejt szinten. Tudta, hogy 7 évente minden sejtje kicserélődik? Ehhez lúgos italra, ételre van szüksége, de mi nem adjuk meg neki a megújuláshoz szükséges lúgos kémhatású alapanyagokat. Savas ételeket eszünk. Húst, fehér lisztet, olajban sült ételeket, üdítőket, cukrot, kávét.. Már azt sem tudjuk, mi lúgos… Nem ilyen táplálékok fogyasztására való eredetileg testünk. Szervezetünk, ezért életéért küzd, csak mi nem érzékeljük, mert azt gondoljuk a sejtjeink felépítése nem a mi problémánk, azt a testünknek tudnia kell magától. De a testünk hogyan készítsen lúgos vért, szerveket, húst, csontot savakból. Csak nagy ár megfizetésével lehetséges ez. Ez a betegség, öregség, végül halál. Ijesztően hangzik, de az elsavasodás ennyire komoly dolog.

Dr. Ingfreid Hobert MD:
Nincs szükség drága gyógyszerekre, és azok számos negatív mellékhatására a szervezet egészségének visszaszerzéséhez… A lúgos kémhatású víz mélyre ható hosszú távú hatású, mivel lúgosítja a testet és hatásos antioxidáns.

Van megoldás:

Fel kell ismernünk újra felelősségünket családunk egészségi állapotáért, végső soron pedig saját egészségünkért. Nem háríthatjuk továbbra is az államra, orvosokra, közegészségügyre egészségünk állapotát. Saját kezünkbe kell venni! Hogy lehet, hogy az egyik legokosabb nép a Magyar, a legbetegesebb. Újra kezünkbe kell venni a sorsunk és saját erőfeszítésekkel új élet kezdeni, ezzel új mintát adni gyerekeinknek, környezetünknek. Valójában nem bonyolultabb ez az 1×1-nél. Testünk több mint 80%-ban lúgos és folyamatosan új sejteket kell szülnie. Ehhez lúgos tápanyagra van szüksége. Mert savból, lúgos, erős, egészséges testet nem lehet csinálni. A semleges kémhatás a pH 7. Ami ennél magasabb pH-val rendelkezik az lúgos, ami ennél alacsonyabb ( pl 5,-6 pH) az savas. Tudja mi történik , ha a vére 7 pH-jú lesz? Tehát nem is savas csak semleges. Ön kómába esik és meghall! A szervezetnek létfontosságú hogy a vére lúgos 7,36-7,45 pH-jú legyen. Ez olyan fontos, mint az élete. Ezért kell segítenie szervezetét, lúgosító tápanyagokkal. Mert nem kevesebbről van szó, mint önről! A sav-bázis egyensúly létkérdés!

Ha minden ételt, italt, amit ma fogyasztott, beleraknánk egy nagy turmixgépbe, és az így kapott pépet lakmuszpapírral megnéznénk, kiderülne, hogy ön egészség vagy betegség irányába halad. Vajon az ön eredménye lúgos lenne? Több lúgos ételt evett ma, vagy inkább péksüteményeket, húskészítményeket, cukrot? Mert abból tud gazdálkodni szervezete, amit ön ad neki. Ha ön több kenyeret, sütit, sülthúst, evett ,mint nyers lúgosító zöldséget és lúgosító italokat, akkor sajnos ez a képzeletbeli turmix, amit ma evett igen csak savas lenne. Ha viszont, hozzáöntene ehhez a turmixhoz egy jó adag ionizált lúgos vizet, a pH érték sokkal áldásosabb lenne szervezetének. Végre hozzá jutna két ritka kincshez: tiszta vízhez, és valóban lúgos ásványokhoz. Mert lássuk be tiszta vízből sem sokat adunk testünknek.

A folyadék nem egyenlő a tiszta vízzel.

1 pohár cola nem 1 pohár víz, még ha mind a kettő folyadékpótlásnak tűnik, akkor sem. Tudta, hogy 1 pohár kóla 50.000-szer savasabb, mint 1 pohár víz? 5 milliószor (!) savasabb, mint egy pohár ideális pH9 kémhatású lúgos víz. 1 pohár kóla semlegesítésére 32 pohár vízre lenne szükség. Ez valóban képtelenség, de szervezetünk ebben a képtelen helyzetben van! Viszont 1 pohár kóla savainak semlegesítéséhez csupán 1 pohár ionizált lúgos víz kell! Gondoljon csak bele napi több liter ionizált lúgos vízzel mennyi káros savtól szabadíthatná meg szervezetét. Valódi segítség ez. Ha elkezd lúgos vizet fogyasztani, az kíméletesen elkezdi kimosni a szervezetéből a felhalmozódott savas lerakódásokat. A véréből, az érfalakról, az idegekből, zsírszöveteiből. Gondolkodott már arra, hogy a háj, zsírszövet nem más, mint felhalmozódott zsírsav? Ki szeretné mosni testéből? Kezdjen neki! Valójában ön is és teste is ezt akarja, mert a túl sok zsírszövet senkinek sem jó! Higgye el ezzel, nem csak magán segít, de környezetének is olyan példát ad, mellyel egész generációkat menthetünk meg. Nagy szavak ezek, de sajnos a következő generációnak ez még nagyobb gondot fog okozni. Az elhízás népbetegség. A cukorbetegség népbetegség már ma. A rák, és magas vérnyomás lassan népbetegség. Csontritkulásban 1 millió Magyar ember szenved. Ízületi és gerinc betegségben rengetegen. A betegségek hátterében ÖN van. Attól betegszik, meg amit tesz, illetve nem tesz meg. Amit elfogyaszt, illetve nem fogyaszt el.

Az ionizált víz valóban lúgos

A Jupiter Melody és Neptune víz ionizáló berendezések több fokozatban adnak lúgos, antioxidáns vizet. A pH mértékegység 10 logaritmus alapú, ez azt jeleni, hogy a 8 pH, 10x lúgosabb a 7 pH-nál, a 9 pH 100x lúgosabb a 7 pH-nál és így tovább. Japánban 40 éve kutatják, milyen pH értékű víz vezet a leghosszabb és legegészségesebb élethez és a véleményük, hogy emberi fogyasztásra a 8,5-9,5 pH víz a legjobb. Mert ez nem hogy nem savasít, de segíti, hogy a szervezetben a táplálékok elégetésével folyamatosan keletkező savas salakanyagok távozzanak. Kíméletesen, de nagyon hatásosan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Miért fizetne 1 liter oxigénben gazdag vízért 150 Ft-ot? A készülékkel 1l lúgos víz 8 Ft.

Az ionizált víz egy erőteljes antioxidáns.

Antioxidánst egyszerűen csapvízből? Igen az ionizált víz előállító berendezések ezt teszik. A víz antioxidáns lesz akár csak a vitaminok. Tudta, hogy a palackozott lúgos vizek nem antioxidánsok? Mert ez csak a Friss ionizált lúgos vízre igaz. Leköti a szabad gyököket, amik nem mások, mint a szervezet számára rossz helyen lévő reaktív oxigén. A szervezet oxidálódása, hasonló, mint a vasnak a rozsda. Az öregedés legfőbb oka a szervezet oxidálódása. Ennek megelőzése, vagy visszafordítása, késlelteti az öregedést, ezáltal fiatalít. Az ásványvizek, csapvizek mind oxidálnak. Nagyon ritka, hogy egy víz antioxidáns legyen. Az antioxidáns mértékegysége az ORP. Ha egy víz + ORP értékkel rendelkezik akkor oxidál. Az ionizált víz NEGATÍV ORP-vel rendelkezik, így szó szoros értelemben megakadályozza és vissza is fordítja szervezet oxidációját. Az ön csapvize és palackozott ásványvize sajnos pozitív ORP-vel rendelkezik valószínűleg több százzal. Érdemes lenne örökre elfelejteni lecserélni antioxidáns ionizált vízre. Az ionizált lúgos víz lényegében sejt szinten megújít minket. Hihetetlenül hangzik, de az ionizált víz egy olyan folyadék, mely több japán orvos szerint visszafordítja az öregedési folyamatokat, ezért öregedés késleltetésével kapcsolatos tudományos kutatások foglalkoznak vele. Egy frissen facsart narancslének -250 az ORP értéke. A frissen készített zöldség és gyümölcslevek rendszeres fogyasztása növeli az élettartamot. Ilyen frissen készített leveket viszont csak ritkán 1-2 pohárral készítünk. Ionizált vízből lehetőségünk van jóval nagyobb mennyiség fogyasztására. Sok ember, magamat is beleértve naponta több litert iszik.

Dr. Sherry Rogers:
A lúgos víz kisöpri a szervezetből a savas salakanyagokat… Az esetek százaiban adott tanácsaim alapos kiértékelése után elmondhatom, hogy a savas méreganyagok a felelősek első sorban a degeneratív betegségekért.

Az ionizált víz oxigénben gazdag

Az ionizált víz oxigéntartalma 2-3x magasabb a hagyományos csapvíznél. Valóban oxigén dús víz. A benne lévő hidroxil ionok nagy mennyiségű oxigénnel látják el testünket, ami bőséges energia testünk számára. Az oxigén az egyik legfontosabb energiaforrása a szervezetünknek. Sajnos kevesebb van belőle, mint kellene. Ennek oka táplálkozásunk, és a Föld oxigénháztartásának rohamos kiürülése, romlása, és a helytelen felületes légzés. Vajon ön most rendesen vesz levegőt, vagy csak tüdejének egy ötödét használja? Figyelje csak meg! Az oxigén elpusztítja a daganatos sejteket, akár csak a káros baktériumokat, vírusokat. A testszöveteket megszabadítja a savas salakanyagoktól. Az egészségünk egyik alappillére az elegendő oxigéntartalom a testben, ezért az egyik legfontosabb energiaforrás. Miért fizetne 1 liter oxigénben gazdag vízért 800-1000 Ft-ot? Vásároljon egy ionizált víz előállító berendezést, és kezdje a napot egy nagy pohár ionizált lúgos vízzel! Szervezete természetes módon felélénkül, és pár forintból kijön 1 liter.

Az ionizált lúgos víz hidratáló képessége 6x nagyobb mint a hagyományos vízé.

A víz testünk legfontosabb alkotóeleme, több mint 80%-a testünknek víz. Az ionizált víz alapvetően más, mint a hagyományos víz. A vízmolekulák egymáshoz tapadnak, ezeket az egymáshoz kapcsolódó vízmolekulákat klaszternek nevezzük. A hagyományos vízben a 12-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ami túl nagy, hogy egy sejt közvetlenül felszívhassa. Az ionizált lúgos víz hexagonális klaszterrel rendelkezik, ami azt jelenti csupán 6 víz molekula alkot egy klasztert. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a sejtekbe bejusson. Ezért is hívják több helyen mikroklaszter víznek, vagy mikrovíznek. A víz klaszterszerkezete újra strukturálódik az ionizáció során, ami lehetővé teszi, hogy a víz hidratáló képessége hatszorosára nőjön. A megbetegedéseknek és az öregedésnek egyik fő oka a krónikus dehidratáció. Minél öregebb vagy, annál kevesebb a víz a testedben. Ha a sejtek tartósan dehidratálódnak, akkor legyengülnek. Egyszerűen nem iszunk elegendő tiszta vizet. Ha egészséges akarsz lenni hidratálnod kell a tested, tiszta víz fogyasztásával, különben gyorsabban megöregszel, megráncosodsz, és tested könnyebben beteg lesz. Ezért igazán értékes tulajdonsága az ionizált, oxigéndús lúgos víznek a hatszoros hidratáló képesség.

Dr. Mu Shik Jhon, aki széles körű kutatásokat folytatott a hexagonális vízről, és kedvező hatásairól:
A Hexagonális (hatos molekulaszerkezetű), ionizált lúgos víz könnyen hatol be a test sejtstruktúrájába, ezzel segíti a tápanyag-felszívódást és a méregtelenítést.

Az ionizált víz hasznos ásványokban gazdag.

Manapság egyre nagyobb divat, hogy a víz mindenfajta ásványi anyag koncentrációját drasztikusan lecsökkentik, víz desztilláló és reverz ozmózis készülékekkel. Csakhogy, ha minden ásványt kiveszünk a vízből, azzal egyfajta halott vízhez jutunk. Tudta, hogy a reverz ozmózis készülékékből kijövő víz savas? Tudta, hogy a desztillált víz savas? Mennyivel jobb lenne, ha csak a káros ásványokat vennénk ki a vízből a hasznosakat benne hagynánk. Igen a víz ionizáló berendezések így dolgoznak. A káros savasító összetevők egy szennyvíz elfolyón távoznak, a hasznos ásványok feldúsulnak és ionizálódnak. Tudta, hogy az ásványi anyagok ionizált formában sokkal hatékonyabban szívódnak fel? Ha a Ca bejut a szervezetébe, de nem szívódik fel, csak köveket okoz és meszesedést ereiben agyában. Észrevette, hogy mennyi idős embernek van egyszerre meszesedése és csontritkulása egyszerre? Az ionizált lúgos vízben lévő ásványok végre hasznosulnak erősítve szervezetét. Nem lenne e gazdaságosabb önnek a magyar vizek magas ásványi anyag tartalmát hasznosítani, mint drága Ca, Mg tablettákat szedni feleslegesen? Sokszor azzal akarják bizonyítani a víz jótékony hatását, hogy műszerekkel megnézik mennyire alacsony az ásványi anyag tartalma. Az ionizált lúgos víznek magas az ásványi anyag tartalma, de a káros savasító helyett is hasznos, lúgos összetevőkben dús, felszívódó ionizált formában!

Az ionizált lúgos víz FRISS.

A palackozott vizek soha nem érhetik el a friss víz élvezeti szintjét. A készülékből kijövő frissen készült lúgos víz minden hasznos paramétere sokkal elevenebb, mint a palackozott vizeknek. Mert az oxigéntartalom, a lúgosság, és legfőképp az antioxidáns hatás folyamatosan romlik, ha nem frissen fogyasztjuk el a vizet. Ha egy hétnél tovább áll már az 5 hasznos tulajdonságból csak 2 marad és azok is fokozatosan elvesznek. Mit gondol, vajon a palackozott vize hány hétig van a polcon mire eljut önhöz?

Az ionizált víz hasznos elektronokban gazdag.

A végére hagytam, a legfontosabb és leg egyedülállóbb tulajdonságot. Hogy mindenre jók ezek az elektronok? Először talán könnyebb megérteni, ha megnézzük a levegő ionizátorok milyen hatást gyakorolnak. Amikor a levegő negatív ionokkal dúsul megszünteti a port, mert az elektrosztatikusan töltve lebeg. Megöli a vírusokat, baktériumokat, penészgombákat a levegőben. Ez tény. Ráadásul lenyugtatja az idegeket és az érzelmeket. 1000 ion/ cm3 felett agyunk átvált egy sokkal nyitottabb tudatállapotba, amit alfa állapotnak nevezünk. A vízben lévő elektronok ugyanezt teszik velünk, csak nem a levegőben, hanem a szervezetünkben. Segítik lekötni, a nehézfémeket, vírusokat, baktériumokat, penészgombákat, semlegesítik az ártalmas rothadási folyamatokat. El sem tudja képzelni mennyi megemésztetlen bélsár mérgezi most is és mekkora káros élősködő telepek mérgezik most is. Az ionizált lúgos vízben lévő elektronok hatékonyan veszik fel a harcot az áldatlan állapottal szemben.

Az ionizált víz újjáéleszti a zöldségeket, gyümölcsöket

Sokszor lehet olvasni, hogy a mai zöldségek gyümölcsök, már nem olyanok mint régen. Nincs bennük annyi vitamin és ezzel összefüggésben az antioxidáns hatásuk és életerő szintjük is sokkal kisseb. Sőt sok nagyüzemi, műtrágyázott, agyon nemesített termés már oxidál (öregít) nem pedig antioxidáns (segíti a szervezet megújulását).

Nos egy amerikai videót láttam, ahol azt a meredek állítást tették, hogy ha ionizált antioxidáns vízbe tesznek egy paradicsomot, akkor az egy óra alatt akkor is erősen antioxidáns hatásúvá válik, ha már rég nem az volt, mert már nem olyan friss, vagy eleve nem olyan volt. Megmérték egy műszerrel az antioxidáns szintjét, majd belerakták antioxidáns ionizált vízbe 1 órára, és utána megint megmérték.

Az eredmény képtelennek hangzott, a paradicsom sejtmegújító hatása ugrásszerűen nőtt!!! Gondoltam, ezt én is leellenőrzöm, hiszen egy videót megbabrálni, hamisítani könnyű.

Vettem két bolti paradicsomot. Az egyiket félbevágtam megmértem: +32 volt az “anti”oxidáns értéke. Ez igen rossz, mert ha az érték nem negatív akkor oxidál, öregít. Hát igen, régen a romlott paradicsom volt + értékű… Nos beleraktam a másik paradicsomot egy tál frissen készített ionizált vízbe, vártam egy órát és megmértem. Az értéke -233 lett!!! Ugrásszerűen drasztikusan antioxidánssá vált. A pH értéke nem változott. Csak úgy kíváncsiságból megmértem egy c-vitaminos vizet is az -100 körül volt.

Ennek a jelentősége számomra igen nagy. Azt jelenti, ha a zöldségeket gyümölcsöket antioxidáns ionizált vízbe rakom 1 órára azok visszanyerik eredeti erős sejtmegújító hatásukat! Nem csak az emberre hat a víz de így minden zöldséget meg lehet fogyasztás előtt kezelni. Akkor is antioxidáns lesz ha pl. savas mint a paradicsom… Ezt mindenképp meg akartam írni :) Ha van vízionizátorotok, mielőtt megeszitek a brokkolit, paprikát paradicsomot, almát szőlőt stb.. Rakjátok egy órára ionizált vízbe. Fontos csak friss vízzel működik palackozottal nem, mert a palackozott víz, csak lúgos nem antioxidáns. Így feltöltődnek csordultig energiával és olyan antioxidáns erejük lesz ami még a c-vitamint is felül múlja. Pár napja kezdem el azt a táplálkozást kíváncsi vagyok mik leszek a tapasztalataim.

Ez a vízionizátorok egy teljesen új felhasználási területe!

Ionizalj lúgosíts amíg nem késő!

Találtam egy jó cikket az Jupiter Science amerikai honlapján és úgy gondoltam érdemes lefordítani. A cikk több szempontból rávilágít egy újfajta biológiai szemléletre, mely szerint nem a kórokozók a betegségek fő oka, hiszen azok azóta léteznek amióta világ a világ. 4 oldalas nem túl rövid, nem túl hosszú. Szerintem azoknak is fog újdonsággal szolgálni akik már olvastak a sav bázis egyensúlyról. Rávilágít miért érdemes ionizálni lúgosítani a szervezetet. Miért nem szívódnak fel az ásványok a szervezetben még akkor sem ha sokat eszünk belőlük? Miért meszesek az emberek erei, izületei miközben csontjaikból hiányzik a kalcium. Gondolkodtál már ezen? Kezdem egyre jobban megérteni, miért is olyan különleges az ionizált víz remélem nem bánjátok, ha továbbadom nektek… >>A cikk<<
Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.