MyAppTheme Logo2

Biocera Ion Spray

 

A Biocera Ion Spray -nek két része van, az alsó az ezüsthab. Szerkezetének köszönhetően 6000-szer nagyobb felületen érintkezik a vízzel mintha tömör lenne. Ezáltal bőséges mennyiségű nanoezüst részecske oldódik a vízbe. A felső részében találhatóak a turmalin kristályból készült kerámia labdák. Hidratáló hatásuk mellett (mivel ugye sokkal könyebben jut a víz az emberi szervezetbe és hatékonyabban fejti ki hatását) az ezüst antibakteriális hatása is erősebb, gyorsabb lesz. A Biocera Ion Spray egy ezüstkolloid-turmalin-víz hármast egyesítő eszköz, amit bármikor, bárhol használhat! Az ezüstkolloidnak csak antibakteriális hatása van, ezenfelül minden szinten ártalmatlan az emberi szervezetre. A turmalinos kerámiagolyók által ionizált víz nemcsak könnyebben szívódik fel a bőrön, ezáltal tiszta, természetes hordozóanyaga az ezüskolloid részecskéknek, de a szervezetbe jutva könnyebben jut át a sejtflakon az ionizált víz, így hidratáló hatása többszöröse a normál csapvíznek. Az ionizált víz intenzív antioxidáns hatású, azaz segíti a sejtek regenerálódását, lassítja öregedésüket, megköti a sejtek öregedését segítő szabadgyököket a szervezetbe. A spray nem tartalmaz hajtógázt.

 

A spray-be csak vizet kell tölteni és az ezüstkolloid és a turmalin kerámiák átalakítják a vizet. Akár 600-szor is újratölthető így 2-3 évig is használható.

 

 • Antibakteriális hatás az életünk különböző területein. Fertőtlenítheti a fogkeféjét és egyéb fürdőszobai eszközeit. Használja a konyhában a vágódeszka vagy az evőeszközök fertőtlenítésére, de biztonságosan és egyszerűen tisztíthatja a gyermekek játékait is!
 • Hidratáló és kozmetika eszköz. Bőrre fújva tisztítja és hidratálja a bőrt. Eltávolítja a kellemetlen testszagot okozó baktériumokat.
 • Óvja egészségét. Ideális kisebb horzsolások, vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére; napégés, rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére, nyugtatja a bőrt; ekcéma, herpesz és más bőrirritációval járő bőrbetegségek kiegészítő kezelésére; Szájba fújva csökkenti a kellemetlen szájszgot, a torokgyulladás vagy influenza szerű megbetegedések tüneteit; Intim higiéniai eszközként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távoltartja a fertőzéseket; használhatja kisállatok fogainak tisztítására is.

 

Turmalin golyók Turmalin kristályokból készült anyag, gyengén lúgos ionizált vizzé alakítja a sima csapvizet, növelve a hidratáló képességét!

Ezüsthab 6000szer nagyobb kiterjedésü felület, köszönhető szivacs állagának, az ezüst így bőségesen oldódik a vízzel.

 

 

 • Fertőtlenítheti gyermekei játékait, csak permetezzen rá naponta egyszer.
 • A ruhákat is érdemes befújni vele.
 • Használható a konyhában például sütés / főzés után. Csak permetezzük a vágódeszkákra, villákra vagy akár a konyharuhákra.
 • A fogkefét se hagyjuk ki, de az egész fürdőt, minden felületével lefújhatunk!
 • Akár a gépjárműveink hűtővízébe vagy a klímába is fújhatunk hetente egy – két alkalommal.
 • A hűtő belsejét is érdemes hetente egy-két alkalommal bepermetezni!
 • A házi kedvencek nem szeretnek fogat mosni, de ők is megérdemlik, hogy legalább naponta egy kis tisztogatást kapjanak. Csak permetezzük a szájukba, a fogaikra a Biocera Ionizált vizet.
 • Eltünteti a kellemetlen szájszagot reggelente, csak fújuk be a szánkat, fogainkat este lefekvés előtt. Ez mellett még fertőtlenítjük is szájunkat.
 • Sportolóknak erősen ajánlott a lábfejek, cipők permetezése naponta kétszer: egyszer reggel, egyszer este.
 • Ideális kisebb horzsolások vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére,
 • Napégés vagy rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére,
 • Nyugtatatja a bőrt: ekcéma, herpesz és már bőrirritációval járó bőrbetegségek kiegészítő kezelésére.
 • Csökkenti a torokgyulladás vagy influenzaszerű megbetegedések tüneteit.
 • Intim higiénia eszközeként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távol tartja a fertőzéseket!
 • Természetes hidratálóként használva is csodás hatást biztosít! A víznek nincs szüksége vivő anyagra mint általában a hidratáló krémeknél! Így tényleg csak a víz kerül a szervezetébe, semmilyen káros mellékanyag!

 

Öntsünk tiszta vízet a spray tartályába, majd jól rázzuk össze. Ajánlatos ásványvizet vagy tisztított vizet használni!

how_to_use_s1.jpg how_to_use_s2.jpg how_to_use_s3.jpg how_to_use_s4.jpg how_to_use_s5.jpg

 

1) Csavarja le a tetejét
2) Öntsön bele vizet!
3) Csavarja vissza a tetejét!
4) Rázza jól össze!
5) Használatra kész!

 

 

Az ezüstkolloid és hatása:

Az ezüst antibakteriális hatása régóta ismert. Gyakran ezüstmegoldásként ismert anyag vagy eljárás nagyon népszerű .Az ezüstkolloid az egyik legáltalánosabb antibakteriális hatású anyag, amely előírás szerinti használat esetén mentes minden mellékhatástól. Az egysejtű élőlényeknél fejlettebb élő szervezetekre egyátalán nem veszélyes.
Az ezüstkolloid vagy ezüstoldat nanotechnológiai eljárás során készül. Az ezüstkolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket. Ugyanakkor a vastagbélben található bélflórában nem tesz kárt, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.
A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani. Külsőleg alkalmazva használható: Pattanások, szemölcsök, herpesz, ótvar, skarlát, sok esetben a bőrrák kezelésében is nagyon hatékony, szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések, égés, fagyás, napégés Belsőleg alkalmazva használható: Szénanátha, allergia, tüdőgyulladás, megfázás, influenza, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi, orrüregi megbetegedések, vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás, gyomorfekély, lyme-kór, szifilisz, cukorbetegség Egyéb felhasználási területei: Horzsolásra, nyílt sebre, ekcémára, szúnyogcsípésre, illetve bármilyen gombás fertőzés esetén, például: körömágyi gomba, lábgomba, hüvelygomba

A Turmalin golyók és hatásuk:

A vízben a vízmolekulák csoportokat alkotnak egymáshoz tapadva. Egy ilyen csoportot nevezünk klaszternek, és átlagosan 12-18 molekulából is álhat. A sejtmembránon való átjutáshoz azonban hexagonális szerkezet szükséges (amikor 6 vízmolekula alkot egy klasztert), és bár a szervezet elvégzi az átalakítást magától is de idő és energiaigányes.
A turmalin labdácskák vízzel érintkezve azonnal ionizálják a vizet. Az ionizáció során a víz klaszterszerkezete újrastruktúrálódik, jóval kisebb klaszterek jönnek létre, így a víz hidratáló képessége sokszorosára nő! A Biocera nagyon büszke arra, hogy a spray-ben felhasznált turmalin kerámia golyók hatását számos nemzetközi tanusítvány igazolja. Az Egyesült államokban található NSF (Nemzeti Tudományos Alapítvány) a világon elsőként a Biocera turmalin kerámialabdák hatásosságát ismerték el.

Tanúsítványok:

 

tanusitvanyok2.jpg

tanusitvanyok2.jpg

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.