MyAppTheme Logo2

Az ionizált vízről

Az ionizált vízről szóló DVD.

Dr. Robert O. Young a magyarul is megjelent Ph Csoda könyv szerzője, valamint huzamosabb ideje ionizált lúgos vizet fogyasztó emberek mutatják be az ionizált víz hatását. A jupiter vízionizáló készülékek működését. Ha nemzetközileg elismert orvosok és mikrobiológusok véleményére vagy kiváncsi, miért érdemes ionizált vizet inni, akkor pont neked készült! Teljesen ingyenes, hála az amerikai képviselet nek. Számítógépes animációkkal teszi még látványosabbá a bemutatót. Elkészítettük hozzá a magyar szinkront.

A 2007 augusztusi előadás második része.

Időtartama: 64 perc, mérete:32,55 Mb

Letöltheted innen: >>Ionizált víz 2007 aug előadás II. rész <<

Japán orvosi kutatási eredmények és elért sikerek.
Cukorbetegség, köszvény, vese elégtelenség, rák, vastagbél problémák, elsavasodás, stressz, magas vérnyomás, bőrbetegségek, öregedési folyamatok, áldott álapotban elért eredmények. Részletes és szemléletes bemutató, hogyan értek el eredményeket a japán orvosok és végül milyen álláspontra jutottak az ionizált lúgos víz fogyasztásával kapcsolatban. Sajnos a video felvétel minősége nem kitűnő, de a magyar szinkron, hangstudióban készült és így az kitűnő. Japánban komoly összegeket költöttek a víz kutatására, sajnos Magyarországon ilyen költséges kutatások nem folynak. Ezért különösen értékes a japán kutatási redményekből készült bemutató. Örömmel nyújtom át az elkészült videót!
Hossza: 28 perc.
Ha csak egy fekete dobozt látsz, akkor nincs megfelelő codec telepítve a számítógépedre. Ingyen innen letölthetsz egy jó codec packot (mindenfajta video megjelenítésre alkalmas lesz a géped) http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
Vagy egyszerűen olvasgass tovább honlapomon..
Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.