MyAppTheme Logo2

Az ionizált víz újjáéleszti a zöldségeket, gyümölcsöket

Sokszor lehet olvasni, hogy a mai zöldségek gyümölcsök, már nem olyanok mint régen. Nincs bennük annyi vitamin és ezzel összefüggésben az antioxidáns hatásuk és életerő szintjük is sokkal kisseb. Sőt sok nagyüzemi, műtrágyázott, agyon nemesített termés már oxidál (öregít) nem pedig antioxidáns (segíti a szervezet megújulását).

Nos egy amerikai videót láttam, ahol azt a meredek állítást tették, hogy ha ionizált antioxidáns vízbe tesznek egy paradicsomot, akkor az egy óra alatt akkor is erősen antioxidáns hatásúvá válik, ha már rég nem az volt, mert már nem olyan friss, vagy eleve nem olyan volt. Megmérték egy műszerrel az antioxidáns szintjét, majd belerakták antioxidáns ionizált vízbe 1 órára, és utána megint megmérték.

Az eredmény képtelennek hangzott, a paradicsom sejtmegújító hatása ugrásszerűen nőtt!!! Gondoltam, ezt én is leellenőrzöm, hiszen egy videót megbabrálni, hamisítani könnyű.

Vettem két bolti paradicsomot. Az egyiket félbevágtam megmértem: +32 volt az “anti”oxidáns értéke. Ez igen rossz, mert ha az érték nem negatív akkor oxidál, öregít. Hát igen, régen a romlott paradicsom volt + értékű… Nos beleraktam a másik paradicsomot egy tál frissen készített ionizált vízbe, vártam egy órát és megmértem. Az értéke -233 lett!!! Ugrásszerűen drasztikusan antioxidánssá vált. A pH értéke nem változott. Csak úgy kíváncsiságból megmértem egy c-vitaminos vizet is az -100 körül volt.

Ennek a jelentősége számomra igen nagy. Azt jelenti, ha a zöldségeket gyümölcsöket antioxidáns ionizált vízbe rakom 1 órára azok visszanyerik eredeti erős sejtmegújító hatásukat! Nem csak az emberre hat a víz de így minden zöldséget meg lehet fogyasztás előtt kezelni. Akkor is antioxidáns lesz ha pl. savas mint a paradicsom… Ezt mindenképp meg akartam írni :) Ha van vízionizátorotok, mielőtt megeszitek a brokkolit, paprikát paradicsomot, almát szőlőt stb.. Rakjátok egy órára ionizált vízbe. Fontos csak friss vízzel működik palackozottal nem, mert a palackozott víz, csak lúgos nem antioxidáns. Így feltöltődnek csordultig energiával és olyan antioxidáns erejük lesz ami még a c-vitamint is felül múlja. Pár napja kezdem el azt a táplálkozást kíváncsi vagyok mik leszek a tapasztalataim.

Ez a vízionizátorok egy teljesen új felhasználási területe!

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.