MyAppTheme Logo2

AOK-404 EXTRA vízionizátor készülékhez szűrő készlet

1, Ultrafiltration Membrane: Eltávolítja a vírusokat és baktériumokat és a  0.01μm -nál nagyobb szennyeződéseket
2,
  • Szénszűrő: Kellemetlen szagot, ízt adó részecskéket, szerves maradványokat
  • KDF szűrő: Csökkenti a nehézfém-koncentrációt. Megakadályozza a baktériumok fejlődését eltávolítja a hidrogén-szulfidot, növényvédő szereket.
  • Calcium sulfite: Eltávolítja a klórt
3, Préselt, aktivált szénszűrő: javítja a víz ízét és illatát a klór, oldószerek, aromás szénhídrógének, fenolok és egyéb szerves vegyületek eltávolításával.
4, 5,
  • Infravörös energia kristályok (FIR Energy Beads): energetizálja a vizet, csökkenti a cluster mérete
  • Ásványianyag gömbök, magnézium: Lúgosítja a vizet, csökkenti az ORP értéke
  • Activált Aluminium: Eltávolítja a fluor és fluorid származékokat.

Hogyan ionizál?

Az ionizálást egy többféle kerámia gömböket és tiszta magnéziumot tartalmazó szűrőegység végzi, mely képes a gömbökből kibocsájtott infravörös sugárzással a nagyobb 16-20 molekulából álló vízmolekula csoportokat kisebbekké (4-8 molekula) bontani.

Az infravörös fény tovább fokozza a vízmolekulák rezgését, és ez okozza a molekulacsoportosulások leválását. A kristályok által szolgáltatott energiával a víz OH- és H+ ionokra bomlik, amelyből az OH- ionok a magnézioummal kötésben maradnak és a szabad hidrogénionok hidrogén molekulákká álnak össze amelyekből  Hydrogenase enzim segítségével aktív hidrogén jön létre.Mindezek együttesen a víz lúgosságát és antioxidáns értékét (negatív ORP érték) eredményezik vagyis az ionizált-lúgos vizet.

 

Spirit.hu

© 2010 SPIRIT.HU Kft.